Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Október 22-én kitárja ajtaját a Karácsonyház Gödöllőn

2021-10-21 08:17:44

Az idei az ötödik olyan év, amikor Gödöllő központjában, a Testőrlaktanya (Várkapitányi lak) Szabadság út 2. szám alatti épületében várja az érdeklődőket az országosan ismert és népszerű Karácsonyház.

A nem csupán a hely- és környékbeliek, hanem a településre látogató turisták számára egyaránt kihagyhatatlan „célpontot” jelentő látványosság idén október 22-én, pénteken 9 órakor tárja ki kapuját. A Karácsonyház lelkes csapatát vezető Kruták Zsófia érdeklődésünkre elmondta: január óta tervezgették a dekoratőr csapattal az idei Karácsonyház belső tereit és hangulati elemeit, szeptember közepe óta pedig már a helyszínen – időt és energiát nem kímélve – dolgoztak, hogy létrejöjjön egy olyan varázslatos Karácsonyház, ami minden eddiginél aprólékosabban kidolgozott dekorációival, gondosan összeválogatott áruválasztékával igazi ünnepi világba repíti a látogatókat, kicsiket és idősebbeket egyaránt.


Ami a külsőségeket illet, erre az esztendőre teljesen megújult a Karácsonyház külső dekorációja is: az épület emeleti erkélyén két óriás mézeskalács-figura és egy hatalmas nyalóka látványa fogadja az érdeklődőket.
A 2021-es év egyik újdonsága, hogy a Karácsonyház téli makett faluja tovább bővült, így minden eddiginél látványosabbá vált, és a Karácsonyház épülete előtti területen vadonatúj, különlegesen dekorált faházakkal találkozhatnak a látogatók.

A hétfőtől szombatig 9 és 18 óra, vasárnap 9 és 17 óra között felkereshető Karácsonyházzal kapcsolatos további aktuális információk (programok) a weboldalon, valamint a közösségi oldalon olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online