Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Év végéig havi egyszer tervez ülésezni a gödöllői önkormányzat

2021-10-13 10:49:38

Szeptember utolsó napján a gödöllői képviselőtestület tagjai elfogadták az önkormányzati üléssorozat második félévi munkarendjét. A tanácskozások – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – csütörtöki napokon, reggel 8 órakor kezdődnek a VÜSZI Kft. Dózsa György úti épületének második emeleti tárgyalótermében.

Ha semmilyen rendkívüli esemény nem jön közbe, a városatyák legközelebb október 21-én találkoznak, ezt követően pedig november 11-én (egy módosítás miatt november 25-én) és december 16-án várhatók – gyaníthatóan sok esetben vitával kísért – döntések helyi közügyekben.
A november 11-i dátum duplán is érdekes, mivel erre a napra, vélhetően 18 órára tervezik az évente egy alkalommal kötelező közmeghallgatást. Az esemény vezértémája és helyszíne egyelőre nem ismert, ám a lakosság számára ez az egyetlen nyilvános lehetőség, amikor a városvezetés tagjainak szemébe mondhatja véleményét, javaslatokat, problémákat vethet fel, illetve kifejezheti tetszését vagy ellenérzését bizonyos közérdekű ügyekben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online