Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Vibrátor: mítoszok és tévhitek

2021-09-14 17:32:36

Bár, manapság egyre többen használnak vibrátorokat, sokan nincsenek tisztában ezek jelentőségével és azzal sem, hogy mire is alkalmasak igazából. Ebben a cikkben most összegyűjtöttünk pár olyan mítoszt és tévhitet, amikkel már sokan találkozhattak. Lássuk tehát, hogy melyek ezek!

Vibrátorral kapcsolatos mítoszok és tévhitek
Vajon minden esetben orgazmust eredményeznek? Milyen hatással vannak a nemi szervekre? Tényleg elveszik a kedvet a szextől? Valóban helyettesíteni tudják a partnert? Jó pár kérdés és mítosz, ami az interneten kering a Szeresdmagad.hu szilikonos vibrátorai és egyéb termékek körül. Most tehát itt az ideje, hogy tisztázzunk néhány, vibrátor körül keringő tévhitet.

1. mítosz: A vibrátor képes helyettesíteni a partnert
Bár, sok mindenre képes, azért nem fog rólunk gondoskodni betegség esetén. Nem főz nekünk levest, nem hoz nekünk gyógyszert, de teát sem készít a meleg téli napokon. Nem lep meg bennünket csodaszép csokrokkal, de még ajándékokkal sem halmoz el minket. Bár az tény, hogy képes kényeztetni, ami akár orgazmushoz is vezethet, de sosem lesznek képesek helyettesíteni egy gondoskodó és szerető partnert.

2. mítosz: A készülékek jól működnek újratölthető elemekkel
Azzal együtt, hogy működésre bírható, az újratölthető elemekkel sosem lesz képes ugyanolyan erős lenni egy vibrátor, mint egy rendes változattal. Emellett ezekkel a kiegészítőkkel hajlamossá válhatnak az ingadozó áramellátásra, ami akár a minőségre és a tartósságra is hatással lehet. Amennyiben szeretné kihozni a játékszerből a maximum teljesítményt, akkor érdemes hagyományos elemeket beszerezni. Emellett választható továbbá akkumulátoros modell is, ami esetében nem szükséges ezzel törődnie.


3. mítosz: Elveszi a kedvet a szexuális élettől

Sokan azért ódzkodnak az eszköz használatától, mert azt hiszik, hogy elveszi majd a kedvüket az igazi szextől. Ez azonban nem így működik. A kutatások bebizonyították, hogy a vibrátorokat használó hölgyek például rendszeresebb nemi életet élnek, mint azok, akik nem használnak ilyen készüléket. Ezek a termékek ráadásul még a posztmenopauza esetén is segítséget nyújthatnak, hiszen növelhetik a szexuális aktivitást.

4. mítosz: Mindig orgazmust érhetünk el velük
Ez azért erős kijelentés, hiszen senki nem képes minden esetben orgazmusra. A vizsgálatok megállapították, hogy a nők 20-25%-ának rendszeresen gondja adódik ezzel. A vibrátor azonban segíthet közelebb jutni magunkhoz és megismerni a saját testünket és bizonyos határokat.

5. mítosz: Az eszköz elzsibbasztja a nemi szervet
Utoljára pedig egy olyan mítoszt hoztunk, ami igaznak mondható. A legtöbb vibrátort használó személy nem találkozik ezzel a gonddal, ám akadhatnak olyanok, akiknél megjelenik. Ha túl hosszú ideig és túl erős nyomással vagyunk egy bizonyos pontra a testünkön, akkor az bizony érzéketlenné válhat. De nem kell aggódni, ez legtöbb esetben néhány óra elteltével megszűnik és minden olyan lesz, mint korábban volt. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online