Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mire készüljenek a gödöllői kastélyban lezajló országos vadásznapot felkeresők?

2021-08-25 17:01:26

Amint arról korábban hírportálunk is beszámolt, augusztus 28-án, szombaton 9 és 17 óra között Országos Vadásznap helyszíne lesz a Gödöllői Királyi Kastély.

A szervezők tájékoztatása szerint a látványos esemény ingyenesen tekinthető meg a történelmi falak között, ám az érvényben lévő járványügyi előírások alapján csak védettségi igazolvánnyal rendelkező látogatók vehetnek részt a programokon. Ezen kívül fontos adalék, hogy az országos jelentőségű rendezvényre érkezők miatt jelentős gyalogos- és gépjárműforgalom-növekedésre lehet számítani a gödöllői kastély környékén. Az ide kattintva elérhető térképvázlaton – mások mellett – szürkével jelölve a kastély környéki parkolási lehetőségeket is feltüntették.

Megkérdeztük a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) illetékesét, hogy milyen forgalomszabályozó vagy egyéb, a vadásznap biztonságos lebonyolítását elősegítő beavatkozást tervez a rendőrség a rendezvény napján a helyszín környezetében. A kommunikációs osztály munkatársai az alábbi tájékoztatást adta:
- Az Országos Vadásznapra az előzetes becslések szerint körülbelül 15.000 ember érkezését várják. A rendőrség felhívja a rendezvényre látogatók figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre tekintettel megnövekedett gyalogos- és gépjármű-forgalomra lehet számítani a rendezvény helyszínén, és annak környékén. Kérjük, a járművel érkezőket, hogy személyes iratokat, pénzt, bankkártyát, és a gépjármű okmányait soha ne hagyják a gépkocsiban! Ne hagyjanak értékes, vagy értékesnek látszó csomagot, táskát, mobiltelefont, GPS-t, laptopot és egyéb műszaki cikket az utastérben! Mindig zárják be az ajtókat, az ablakokat húzzák fel, kapcsolják be a riasztót akkor is, ha csak pár percre szállnak ki autójukból! Kiszállás után minden esetben ellenőrizzék a kocsi lezárt-e!
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a rendezvény helyszínén és annak közelében forgalomkorlátozásra, lezárásokra kell számítani, ezért fokozott körültekintéssel és türelemmel közlekedjenek – fogalmazott a PMRFK szóvivője.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online