Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Álló WC a modern fürdőszobák éke

2021-08-13 10:55:58

Szeretnénk ebben a cikkben röviden rávilágítani arra, hogy mennyire fontos a fürdőszoba egyik kelléke: a WC. Ha álló WC-t szeretnél a fürdőszobába, akkor gratulálunk, hiszen ez az egyik legjobb választás a modern – akár gödöllői – fürdőszobák esetében.

Impozáns, robusztus és mégis könnyed hangulatot teremt egy álló WC. Ez annak tudható be, hogy a WC-csésze testének alsó része csak kevéssé keskenyedik el. De mit lehet tudni az ilyen WC csészékről, és melyik illik a fürdőszobába?

Hogyan válassz álló WC-t?
A WC a fürdőszoba fontos darabja, talán ezt használjuk a leggyakrabban. Ezért egy új projekt vagy felújítás során a fürdőszoba tervezése előtt feltétlenül tudni kell, hogy milyen szempontokat kell követni a helyes választás során. Figyelembe kell venni a terveket, formákat és kiviteleket az esztétikum és az innováció, valamint az alkalmazott technológia tekintetében, amely javítja a kényelmet és az életminőséget.

A sokoldalú álló WC-k minden fürdőszobához, felhasználóhoz és igényhez jól illenek. Az interneten széles választékban találhatók ezek a típusok. A Homelux webáruházban az álló WC-k egy teljes kategóriát alkotnak. Nézz körül, és győződj meg ezen WC-k sajátos szépségéről!


Különböző típusú WC-k

Padlóra szerelt WC hagyományos öblítővel vagy falra szerelt WC beépített mosdókagylóval? Mindkét kialakítás ideális a modern fürdőszoba berendezéséhez. A falra szerelt modellek esetében minimalistább és könnyedebb esztétikát kínálnak, mivel rejtett lefolyóval rendelkeznek. Továbbá, mivel nem a padlóra szerelik őket, és kevesebb elem van szem előtt, a WC tisztítása és karbantartása is sokkal egyszerűbbé válik.

A tartályos kivitelek is széles választékban kaphatók, köztük olyanok is, amelyek kompaktabbak, és amelyek telepítése nem igényel semmilyen munkát.


Az álló WC telepítése

Ha a padlóba vezethető modellt szeretnél, akkor nyert ügyed van, hiszen ezek a WC-k kifejezetten ezt a megoldást nyújtják. Ha viszont nincs lehetőség a padlóba vezetni a lefolyót, akkor válassz fali WC-t. Ugyanolyan impozáns és eleganciát sugalló termékek érhetők el a Homelux webáruházban. Érdemes körülnézni, hogy megtalálhasd a neked megfelelő termékeket.

Akár álló, akár fali modellről van szó, mi a Clemente, Charleton és Ohio WC-ket szeretjük a legjobban. A termékek megbízhatóságát a minőségi porcelán és modern anyagok felhasználása biztosítja. A funkcionalitás jegyében készülnek az álló WC-k, amiket nagyon könnyű takarítani, esztétikában pedig verhetetlenek.


Álló WC-k: tágas- és kis fürdőszobákban egyaránt jól mutatnak!

Teremts összhangot a fürdőszoba dizájnja és a WC funkcionalitása között. Ha szeretnél egy tágas és megnyugtató fürdőszobát, akkor mindenképpen az egyszerű vonalvezetésű eszközöket és berendezéseket keresd. Ha pedig helyszűkében vagy, akkor is érdemes megfontolni az álló WC egyszerűségének funkcionalitását.

Egy tágas térben esztétikus az álló modell, a szűk terekben pedig könnyen hozzáférhető és könnyen tisztítható. Ez mindkét esetben nagyon előnyös tud lenni. Ha nem szeretnél a higiénia miatt aggódni, akkor válassz álló WC-t! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online