Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőiek is igénybe vehetik a jogsegély-szolgálatot

2021-07-29 15:03:23

Ingyenes jogsegély-szolgálatot működtet az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány (1461 Budapest, Pf.: 182) olyan emberek számára, akiket a pszichiátrián ért sérelem vagy jogtalan bánásmód. Az alapítvány megalakulása óta eltelt 27 évben sok ezren kerestek fel a szervezetet ilyen sérelmekkel, és rengeteg embernek tudtak hathatós segítséget nyújtani, hogy az őket ért sérelemre kompenzációt nyerjenek, vagy az adott intézetben jobban tiszteletben tartsák a kezeltek emberi jogait.

A minden információt bizalmasan kezelő alapítvány jelenleg két területen tud segítséget nyújtani azoknak, köztük a gödöllőieknek is, akik megkeresik őket. Íme:

• SÉRELMEK A PSZICHIÁTRIÁN - INGYENES JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT
Ha Ön vagy szerette segítségre számított a pszichiátrián, de ehelyett borzasztó tapasztalatai voltak (például: bántalmazás, egészségkárosodás, gyógyszerfüggőség), hívja ingyenes jogsegélyszolgálatunkat!
Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány
Telefon: 06-1- 342-6355, 06-70-330-5384
Email: panasz@cchr.hu

• PSZICHIÁTRIAI SZEREK VISELKEDÉSI PROBLÉMÁKRA?
Ha gyermeke tanulási problémára vagy viselkedési rendellenesség miatt pszichiátriai szereket szed, és úgy érzi, hogy a gyermek állapota semmit sem változott, netán rosszabbodott emiatt, keresse az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítványt. Az alapítványtól ingyenes tájékoztató kiadvány is kérhető a hiperaktivitás témájában.
Telefon: 06 (1) 342-6355, 06-70-330-5384
Email: info@cchr.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online