Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Hogyan működik a cserejavítás?

2021-07-27 15:52:44

A cserejavítás (exchange szerviz) folyamata jóval egyszerűbb és hatékonyabb, mint a hagyományos javításé. Hagyományos javítás esetén Ön a szerviz átfutási ideje alatt nem tudja használni a berendezését, ami sok gépállás időhöz vezet.

A cserejavítás mindenki  számára megoldást jelent a problémákra, megmutatjuk, miért és hogyan.

A cserejavítás folyamata
A hagyományos szervizeljárás során a meghibásodott alkatrészeket beazonosítás után kiszerelik, majd eljuttatják a megfelelő szolgáltatónak. Következik az árajánlat adás, valamint a megrendelés folyamata. A tényleges javítás után az egységet visszaszállítják és újra beépítik. A cserejavítás ezzel szemben mindössze 3 gyors és egyszerű lépésben megvalósítja ugyanazt az eredményt:

1. Meghibásodott elem beazonosítása.
2. Cserejavítás megrendelése.
3. Hibás egység visszaküldése.

Miért jó a cserejavítás?
Minden CNC gép tulajdonosnak elsődleges szempont  a folyamatos rendelkezésre állás. Ha az elektronika meghibásodik, leáll a berendezés. Sokan úgy oldják meg ezt a problémát, hogy raktáron tartanak egy-egy cserealkatrészt, mint ahogy a háztartásban is tartanak az emberek csere villanykörtét. Az a nagy különbség az elektronikai alkatrész és a villanykörte között, hogy az utóbbi filléres tétel, az előbbi viszont nagyon sok pénzbe is kerülhet.


Éppen ezért költséghatékony megoldás a cserejavítás akár az egygépes vállalkozóknak, akár a komoly gépparkkal rendelkező multinacionális cégeknek, ha nem akarnak minden lehetséges csereelemet készleten tartani.

A COWARE kimondottan cserejavításra szakosodott vállalkozás, amelynél online megrendelheti a keresett  alkatrészeket.

A cserejavítás igénye a weblapon adható le, és akár már másnap megkapja a felújított cseredarabot. A hibás termék mellé röviden le kell írni a problémát, feltüntetve az esetlegesen megjelenő hibakódokat, valamint a hiba jellegét (állandó vagy időszakos). A javítás minden esetben fix áron történik, így az összes költség előre kalkulálható.

A kiszerelt, hibás egységet öt munkanapon belül kell eljuttatnia a szolgáltatóhoz. Mivel az exchange szolgáltató kimondottan azokra az elemekre specializálódott, amelyek általában cserére szorulnak, nem kell szakszervizt keresnie, még akkor sem, ha az az elem, amelyet keres, nem található meg a kínálatban. Egy megbízható szolgáltató szakemberei megtalálják a megoldást ilyen esetben is, emellett folyamatos műszaki támogatást és tanácsadást is nyújtanak.

Összegzés
Ha egy ipari elektronikai részegység gyors javítására van szüksége, nézzen körül, hogy megoldható-e cserejavítással, mert így gyorsabban és költséghatékonyabban újra üzemképes lesz a gépe, magasabb lesz a rendelkezésre állás, ezáltal javítja ügyfeleinek elégedettségét. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online