Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megnyílt a gödöllői Cutler Gym

2021-07-24 21:12:03

A július 24-i ünnepélyes megnyitót követően, július 25-étől minden nap reggel 6 óra és este 10 óra között várja a mozogni vágyókat Gödöllő legújabb edzőterme, a Cutler Gym, ami az országos hálózat 16. tagja.

A Dózsa György út 160. szám alatt (a Haraszti úti kereszteződéssel szemben) található edzőterem üzemeltetőinek egyértelmű célja, hogy hozzájáruljanak a vírusveszély miatt talán még fontosabbá vált egészséges életmódhoz, aminek nélkülözhetetlen része a rendszeres testmozgás. A mozogni vágyókat közel ezer négyzetméteres területen, felsőkategóriás gépparkkal, profi személyi edzői csapattal, valamint családias környezettel várják.

Érdeklődésünkre Vucsetics Renátó, a gödöllői Cutler Gym alapítója, ügyvezetője elmondta: eltökéltek abban, hogy Gödöllő és környéke számára egy kimagasló szakmai színvonalat képviselő edzőtermet, a testmozgási lehetőségek széles spektrumát és ezáltal az egészségesebb élethez vezető utat biztosítsanak.
- Szolgáltatásainkat, amik az egyéni és csoportos edzésektől, az étrend összeállításához nyújtott segítségen keresztül, a regenerálódásig terjednek, úgy állítottuk össze, hogy az a lehető legszélesebb igényeknek megfeleljen, akár az egészségesebb testsúly elérése, akár az állóképesség javítása, netán a profi versenyzői felkészülés a cél – fogalmazott az alapító, aki a létesítményt a gödöllői járás legjelentősebb edzőtermének titulálta. Fotó: Mészáros Tamás


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online