Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kezdődik a gödöllői csomópontok megújítása

2021-07-06 15:58:22

Hazai forrásból, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában megújul Gödöllőn a 2104-es Vác-Gödöllő összekötő út, M3-as autópálya csomóponttól a Haraszti úti csomópontjáig tartó szakasza, az érintett csomópontok átépítésével. A beruházás közel 241 millió forintból valósul meg a Kiemelt Társadalmi Igények Útfelújítási Program részeként, kormányzati támogatásnak köszönhetően.

A beruházás elemeként az összekötő út és az M3-as autópálya csomópontjában Szada irányából külön jobbra kanyarodó sáv épül, Gödöllő városközpont irányából pedig a meglévő balra kanyarodó sávot hosszabbítják meg a szakemberek, ezzel is segítve az autópályára történő felhajtást. A projekt részeként a meglévő terelőszigetek is átépülnek térkő burkolattal. A Haraszti utcai csomópontban Gödöllő centrum irányából jelzőlámpás forgalomirányítással balra kanyarodó sávot alakítanak ki a forgalom minél zavartalanabb lebonyolítása érdekében.

A felújítási munkák részeként teljeskörűen megújul a burkolat, a szakemberek az útcsatlakozásokat és a kapcsolódó felületeket az új burkolat szintjére emelik, megújítják a burkolati jeleket és új forgalomtechnikai jelzéseket helyeznek ki, továbbá helyreállítják a csapadék vízelvezető rendszert is.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az ide kattintva elérhető weboldalon, Forrás: Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online