Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Nyári fesztivál Gödöllőn!

2021-06-23 16:13:31

Július és augusztus folyamán – az EMMI támogatásával – rendezik meg a Hangjegy Művészeti Fesztivál – Gödöllő elnevezésű programsorozatot, aminek helyszínén, a Szent István Campus belső díszudvarán színi előadásokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket. A különleges atmoszférájú kültéri kertben a csodálatos növényzet és a patinás egyetemi épület díszudvara (képen) által körbe ölelt szabadtéri színház kínál páratlan élményt és tartalmas kikapcsolódást az ide látogató kultúra-rajongóknak.

A kulturális sokszínűség – a teljesség igénye nélkül – megmutatkozik a színpadi felhozatalban: A Pál utcai fiúk, Mikó István, Hobo, Csányi Sándor, Vecsei H. Miklós, Hajdú Steve, Lengyel Tamás lesz látható/hallható a színpadon egy-egy előadás erejéig.

A terv szerint zenés irodalmi esttel lép majd fel Mácsai Pál és Huzella Péter. A Rózsavölgyi Szalon „Kései találkozás” című komédiájában Molnár Piroska és Jordán Tamás várja majd a közönséget.

A könnyűzene rajongóinak Kökény Attila, a Swing a la Django, Burai Krisztián és Szabó Ádám közös estje szerez majd kellemes feltöltődést.


A programsorozatról további részletek ide kattintva ismerhetők meg, és a felületen jegyek is válthatók. Ezen kívül szerdai napokon a Művészetek Házában személyesen is nyílik lehetőség jegyvásárlásra. A szabadtéri rendezvények látogatásához nem szükséges védettségi igazolvány.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online