Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: bronzéremig menetelt az új gödöllői páros a tatai Öreg-tó partján

2021-06-20 12:01:59

Június 18-20. között a tatai Öreg-tó festői szépségű környezete szolgáltatta a „díszletet” az idei strandröplabda országos bajnokság első mesterfordulójának mérkőzéseihez.

A Karádi Zoltán által irányított gödöllői szakosztály képviselőinek táborából a főtáblára öten iratkoztak fel, köztük a bajnoki címvédő Vecsey Fanni (képen jobbra), aki idén – tavalyi párja, Vaida Beáta sérülése miatt – a gödöllői származású Szabó Dorottya (Óbudai SSC) oldalán áll homokra.

A gödöllői különítmény tagjai közül a Bútor Anna, Gracza Sóti Fanni és a Stollár Szonja, Szabó Anna páros nem tudott meccset nyerni a főtáblán, ezáltal a 13. helyet szerezték meg.


Vecsey Fanniék viszont szettveszteség nélkül az elődöntőig meneteltek, ahol vasárnap reggel a Győri Panna, Szabó Adrienn (Kertvárosi SE) ellen játszottak, és 2-1 (18, -16, -10) arányban alulmaradtak. A bronzderbin a Gubik Hanna (Vasas), Németh-Tóth Eszter (Ball SC) alkotta duó következett. Fanniék viszonylag könnyen vették ezt az akadályt, és 2-0 (15, 17) arányú sikerükkel megkaparintották a 3. helyet.

Folytatás: július 2-4. Gyenesdiás, július 16-18. Csepel. Döntő: augusztus 14-16, Budapest, Lupa-tó.

Fontos adalékként szolgál, hogy az U16-os korosztály lányok számára kiírt versenyében a gödöllői Szabó Anna és az SRSE-s Stréli Tamara kettőse bronzérmet szerzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online