Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit viselj a nyári zakó alatt?

2021-06-17 18:57:41

Azoknak a férfiaknak, akik irodában dolgoznak, nincs könnyű dolguk, hiszen a munkahelyen gyakran megkövetelik a formális öltözködést, a professzionális megjelenést. A zakó az egyik alapruhadarab, amelyet nyáron is viselniük kell. Szerencsére ma már könnyű, nyári anyagból is készülnek férfizakók, így ilyen téren nincs, nem lehet gond. De mi van akkor, ha nem szeretnél még nyáron is inget hordani? Erre is van megoldás. Nyugodtan vegyél a zakó alá pólót. Ily módon garantáltan ki fogsz tűnni a tömegből és még elegáns is maradsz. Mutatjuk, mit viselj a zakó alatt és hogyan hordd ezeket a ruhadarabokat!






A zakó alatt jól mutat a póló

A pólót sok férfi kedveli, ezért sokan még a munkában sem hajlandók lemondani erről az öltözékről. Ki mondta, hogy le kell mondani? Zakó alatt is viselheted, csak nem mindegy, hogy milyen színűt és stílusút választasz. Akár a galléros póló mellett is dönthetsz, hiszen az anyagán kívül szinte nincs is különbség közte és a férfiing között. Amikor a galléros férfi pólók között válogatsz, gondosan ügyelj arra, hogy az egyszínű és a semleges ruhadarabok mellett dönts és ezek mind anyagban, mind színben passzoljanak a reggel kiválasztott zakó mellé. Egy fehér, fekete, camel, világoszöld pólóval nem nyúlhatsz mellé és garantáltan felfrissítheted az irodai megjelenésedet.

Egy póló is lehet stílusos, ha zakó alatt viseled. Akár egy V-nyakú póló mellett is dönthetsz, sőt, igazán remek választás. Semmi esetre sem bő fazont válassz, hanem valami olyasmi modellt, amely jól illeszkedik a testre. A sima V-nyakú pólók között mindenféle színt megtalálhatsz. Egy ilyen póló esetében választhatsz vidám, élénk színűt is, de azért a neont és a narancsszínt hagyd meg utcai viseletnek és az irodában, ha csak lehet, mellőzd az élénk színeket. Viszont a szürke, a grafit, az indigókék, a sötétszürke, a bézs, a világosszürke remek választás egy nyári zakó alá. Ami még nagyon lényeges, hogy a zakó olyan legyen, mintha csak rád öntötték volna. Ha póló és zakó kombinációt szeretnél viselni az irodában, akkor a részletek nagyon fontosak, így sem egy mérettel nagyobb, sem pedig egy mérettel kisebb zakó nem lesz ideális.

A vékony pulóver remek választás hűvösebb nyári napokon
Ha hűvösebb van egy-egy nyári reggelen, nyugodtan dönts a férfi nyári pulóver mellett. A férfi pulóverek nem csak kényelmet biztosítanak, de igazán stílusos öltözködést tesznek lehetővé. Nem beszélve arról, hogy egyediek, bármilyen évszakban hordhatók és bármilyen alkalomra megfelelőek lehetnek.

A férfi pulóverek különböző színekben kaphatók a lélegzetelállító pasztellszínektől, egészen a figyelemfelkeltő monokróm színekig. Egy-egy hidegebb nyári reggelen, zakóval is párosíthatod a kifejezetten nyárra készült, hosszú ujjú, vékony anyagból készült pólót, pulóvert. Ha a zakód semleges színű, akkor is vehetsz hozzá klasszikus fazonú, nyári, vékony pulóvert, de akkor az élénk színekkel – sárga, piros, narancs – teremthetsz remek kontrasztot. A klasszikus vonalnál maradva, a gombos férfi pulóverek is nagyszerű munkahelyi viseletnek számítanak, amelyeket kombinálhatsz pólóval, mindössze a színek harmóniájára kell törekedned.

Ha este a barátokkal még egy bárba is betértek, akkor a táskádba pakolj be lazább felsőt, például egy kapucnis pulóvert, ami egy pólóval párosítva, igazán menő és kényelmes megjelenést tesz lehetővé. Főkép: shutterstock_479672062.jpg  (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online