Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Design termoszok és kulacsok a 24Bottles-től!

2021-06-16 09:52:55

Szinte nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen kedvenc itala. Van, aki a reggeli kávé, míg mások tea nélkül nem tudnak élni. Aztán olyanok is akadnak, akik gyógyteák fogyasztására kényszerültek.

Bármelyik csoportba is tartozol, bizonyára már te is tapasztaltad, milyen macerás magaddal vinni kedvenc italaidat. Szerencsére, ma már vannak olyan design termoszok és kulacsok, amelyekkel mindez megoldható. A következő cikkben a 24Bottles termékeivel ismerkedhetsz meg!

24Bottles kiegészítők
A 24Bottles termékcsalád olyan olasz formatervezésű kulacsokat és termoszokat dob piacra, amelyek egyedi festésükkel és mintájukkal tűnnek ki a tömegből. A márkakiterjesztés eléggé sikeresnek nevezhető esetükben, hiszen számtalan különálló termékcsalád is született egy és ugyanazon nagy márkanéven belül.

A minőségi termékkínálat kialakítása mellett ez a márka arra is ügyel, hogy a legtöbb hasznos kiegészítőt is elhozza neked. Például, a 24Bottles rozsdamentes palack nyakába akasztható rugalmas akasztóval is találkozhatsz termékeik között. Ezzel könnyen a táskádhoz vagy övedhez illesztheted italod, ami mondjuk egy túra alatt igazán előnyös lehet. A tartós szilikonból készült kis kellék nem deformálódik el, így még sokáig segítségünkre lehet.

Urban kulacsok
Az Urban kulacsok támogatják a hétköznapok alatt a megfelelő szintű hidratálást, ráadásul ha ezeket választjuk, még környezettudatosak is lehetünk.

A Designmarket fél literes rozsdamentes acél kulacsai között találkozhatsz 0,25, 0,5 és 1 literes változatokkal is. A 24Bottles Urban rozsdamentes acéltermékei különféle egyedi designokkal vannak díszítve. Ez élelmiszeripari minőségű acélból készül, szerkezete káros anyagoktól mentes, ráadásul könnyű oldalfallal és jól záró csavaros kupakkal is rendelkezik.

Általában a márka minden termékére jellemzőek a felsoroltak.

Clima termoszok
A Clima termoszok rendkívül magas hőtartó képességükről híresek. A termékcsalád keretében dupla falú, palack formájú termoszok is piacra kerültek. Ezek többsége 12 vagy akár 24 órán keresztül is képes tartani a beléjük töltött italok hőmérsékletét.

Különleges külsejük is tetszetős, hiszen az életstílusunkhoz és a személyiségünkhöz illően választhatunk közöttük. Most 0,33, 0,5 és 0,85 literes méretekben is beszerezheted őket!

Amennyiben Te is folyton úton vagy, de nem szeretnél lemondani a meleg vagy éppen a hideg frissítő kortyokról, akkor irány a Designmarket weboldala! Válogass kedved szerint a termékek között, vagy rendezd be a lakásod profik segítségével! Nem kell mást tenned, mint néhány kattintás segítségével, kényelmesen kiválogatni a termékeket otthonodból! Ugye, jól hangzik? (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online