Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Megújul az ALDI gödöllői áruháza

2021-06-15 10:46:28

Idén nyáron az ALDI Magyarország gödöllői üzlete teljes felújításon esik át. Az átépítés alatt az épület parkolójában felállított mobil áruházban zavartalanul elérhetők lesznek az áruházlánc legkedveltebb árucikkei: az alapvető élelmiszerek mellett a szezonális kínálat egy része is kapható lesz.

A nyári időszak alatt felújítja és modernizálja az ALDI gödöllői áruházának épületét. Az épület parkolójában és környezetében már június 15-én elkezdődik a munkaterület kialakítása, így parkolóhelyek korlátozott számban lesznek elérhetők. Az üzlet július 7-én 21 órakor bezár. Az épületen belüli munkálatok július 11-én kezdődnek és várhatóan hat hetet vesznek igénybe. A gödöllői üzlet az ALDI legújabb belső dizájnja szerint, nagyobb látványpékséggel, modern és környezetbarát fűtéssel-hűtéssel, energiatakarékos világítással nyílik meg újra. Megnövekedik a kasszák száma is, illetve a kasszák mögötti felület 70 centiméterrel hosszabb lesz, így könnyebb lesz elvenni a pénztár mögött az árucikkeket. Az üzlet új belső polcokat is kap, amelyek felett a vásárlók könnyebb tájékozódását segítő, új dizájnban készült termékcsoport megjelenítés lesz majd látható.

Módosul a belső elrendezés is, így a zöldség-gyümölcs pult az épület közepéből a bejárathoz költözik. Az épület tetején napelemeket helyeznek majd el, így a vállalat egy 50 kWp teljesítményűháztartási naperőművet fog üzembe állítani, ami éves szinten a gödöllői üzlet kéthavi energiafogyasztását fogja fenntartható forrásból biztosítani. A vállalat a parkolóhelyek számát is növeli, az eddigi 80 helyett szeptembertől 119 beállóhely áll majd a gépjárművel érkező vásárlók rendelkezésére. Az elektromos, illetve tölthető hibrid gépkocsival érkezők természetesen e-töltőt is igénybe vehetnek a parkolóban. A nyitás pontos dátumáról természetesen széleskörű tájékoztatást nyújt majd az áruházlánc.


A gödöllői és környékbeli vásárlóknak az átépítés alatt sem kell másik ALDI üzletet választaniuk, hiszen az áruház parkolójában egy mobil ALDI egység kap helyet, amely július 12-én reggel 7 órakor nyit. Ebben a pop-up üzletben az állandó kínálat többsége, továbbá a szezonális kínálat egy része továbbra is elérhető lesz – változatlan nyitva tartás mellett.

A légkondicionált, 375 négyzetméter alapterületű sátor kínálatban – az alapélelmiszereken túl – 75 folyóméternyi hűtőpultban elérhető lesz a friss hús és a mirelit kínálat teljes egésze, ezen felül az Azon melegében látványpékség teljes választéka, valamint friss gyümölcsökből, zöldségekből is a megszokott kínálat várja majd a vevőket. Az ideiglenes üzlet mellett, természetesen, parkoló is rendelkezésre áll majd – olvasható a cég által kiadott sajtóközleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online