Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: a PLER U23 elleni vereséggel elszállt a gödöllőiek dobogós reménye

2021-05-23 20:03:59

NB II. Északi-csoport, 22. forduló:
Gödöllői KC – PLER Budapest U23 22-29
(12-12)

Mindkét formáció számára volt tétje a találkozónak, hiszen a bajnoki tabella harmadik helyezettjének kiléte matematikailag még nem dőlt el. A találkozó előtt a fővárosi fiatalok négy pont előnnyel, de egy meccsel többet játszva álltak a bronzérmes pozícióban, ám vereségük esetén a gödöllőiek utolsó, Pilisvörösvár elleni mérkőzésének eredményére maradt volna a döntés, hogy Bartos Gábor együttese beelőzi-e őket.

Az első félidő alapján nem igazán lehetett kiszámítani, hogy melyik együttes javára billen el a mérleg nyelve, de a fordulást követően a támadásban feljavult vendégek egyértelművé tették, hogy a koronavírus járvány elleni védekezés kapcsán elrendelt korlátozó intézkedések miatt hányatott sorsú 2020/2021-es bajnoki idény végén ők szereznek bronzérmet, Bartos Gábor legénységének pedig jó eséllyel marad a 4. hely.

Huszonegy lejátszott mérkőzés alapján a Gödöllői KC férficsapata 27 ponttal, 634-604-es gólkülönbséggel a 4. helyen áll a csoport tabelláján. Következik: Gödöllői KC – Pilisvörösvári KSK május 27., csütörtök 19 óra, Hajós iskola tornacsarnoka (a 17. fordulóból elhalasztott találkozó). ZÁRTKAPUS!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online