Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Számos, ellenzéki vezetésű, 25 ezer feletti lakosságszámú várost kompenzált a kormány, Gödöllőt nem

2021-05-18 18:08:36

A Magyar Közlöny május 17-i számában megjelent az a rendelet, ami arról szól, hogy a Kormány a koronavírus-világjárvány nemzetgazdaságot érintő hatásának enyhítése érdekében a mikro-, kis- és középvállalkozásokat a helyi iparűzési adó rendszerén keresztül is támogatja, és ezzel együtt megvizsgálta a huszonötezer főnél nagyobb lakosságszámú települések önkormányzatai támogatásának lehetőségét.

Az érintett települések részben pénzbeli-, részben pedig fejlesztési támogatásban részesülnek június 1-jéig. Bár, Gödöllő lakosságszáma meghaladja a 25 ezer főt, városunk neve egyik táblázatban sem szerepel.
Politikai szemüvegen nézve, egy kézlegyintéssel elintézhetnénk, hogy azért, mert Gödöllő vezetése nem kormánypárti. Ennek azonban ellentmond, hogy Ajka, Baja, Békéscsaba, Cegléd, Eger, Érd, Gyöngyös, Hódmezővásárhely, Kiskunfélegyháza, Miskolc, Ózd, Pécs, Salgótarján, Siófok, Szentendre, Szentes és Vác irányítása sem az, ezek a városok ellenzéki, független, vagy civil szervezetet képviselő polgármesterrel jutottak kompenzációs dotációhoz.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online