Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Március 29-én éjfélig regisztrálhatnak oltásra a gödöllői köznevelésben dolgozók

2021-03-28 14:29:45

A koronavirus.gov.hu tájékoztatása szerint a kormány azt a döntést hozta, hogy – az egészségügyi, a szociális dolgozók, a regisztrált idősek, a rendőrök és katonák mellett – elindítja a regisztrált óvodai és iskolai pedagógusok, valamint a bölcsődei dolgozók oltását is annak érdekében, hogy az óvodák és iskolák újranyitásával a pedagógusok is nagyobb védettséggel állhassanak újra munkába

Első körben a március 24-ig már regisztrált, köznevelésben – tehát óvodákban, általános iskolákban és gimnáziumokban – dolgozó pedagógusok oltása történhet meg. Őket a március 29-én kezdődő hét közepén a regisztrációjuk során megadott telefonszámon SMS-ben fogják behívni az oltásra.
Az oltás várható időpontja: április 1., csütörtök, április 2., péntek és április 3., szombat. Az oltás helyszíne a regisztráció során megadott lakcímhez rendelt kórházi oltópont.

A második kör oltása Húsvét után lesz. A még nem regisztrált pedagógusokat, a szakképzésben dolgozókat, az egyéb óvodai, iskolai és bölcsődei dolgozókat arra kérik, hogy március 29., hétfő éjfélig regisztráljanak ezen az elérhetőségen!
Esetükben az oltás várható időpontja a Húsvétot követő hét. Az oltás helyszíne a regisztráció során megadott lakcímhez rendelt kórházi oltópont.
Fontos, hogy a nem önkormányzati fenntartású bölcsődékben, mini bölcsődékben, családi bölcsődékben vagy munkahelyi bölcsődékben dolgozóknak a honlapon történt regisztráció mellett a munkáltatójuknál is kell jelezniük oltási igényüket legkésőbb március 29-én, hétfőn 12 óráig!

A regisztrációkor azt is szem előtt szükséges tartani, hogy az oltás helyszíne a regisztráció során megadott lakcímhez rendelt kórházi oltópont lesz. A gödöllői érintettek esetében ez lehet a kistarcsai Flór Ferenc Kórház, a veresegyházi Misszió Egészségügyi Központ, illetve nem zártható ki, hogy a veszélyhelyzet idejére vonatkozó kormányrendelet következtében kórházi irányítás alá került gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ is bekapcsolódik a köznevelésben dolgozók oltásába.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online