Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fedettpályás ob: három ezüstérmet nyertek a gödöllői atléták

2021-02-22 08:22:59

Mindent egybevetve 28 számban (26 egyéni és 2 váltó) avattak bajnokot és osztottak érmeket fővárosi BOK-csarnokban február 20-án és 21-én megrendezett fedettpályás atlétikai országos bajnokságon. A Gödöllői EAC versenyzői – legalább egy atlétával – 8 versengésben (3 női és 5 férfi) voltak érdekeltek, közülük többen komoly aranyeséllyel vághattak neki a viadalnak. Végül – némi hiányérzettel terhelve – egyetlen megmérettetés után sem került gödöllői atléta nyakába a legfényesebb medália, viszont a dobogó második fokára hárman is felállhattak. Lássuk a részleteket!

Ezüstérmesek: Pápai Márton (1500 méter, 3:45,56 perc), Nádházy Evelin (200 méter, 24,27 mp), Mihály Ádám (rúdugrás, 505 cm, egyéni csúcs, képen)
Negyedik hely:
Nádházy Evelin (400 méter, 53,98 mp)
Ötödik hely:
Bánovics József (rúdugrás, 490 cm, egyéni csúcs)
Hatodik hely:
Kriszt Katalin (magasugrás, 165 cm), Pápai Márton (800 méter, 1:53,86 perc)
Hetedik hely:
Kemenes Ákos (60 méter gát, 9,14 mp, idei legjobb)
Edzők: Karakasné Hasznos Jutka, Szörényi István, Kovács Gábor Krisztián, Deutsch Péter, Zsivoczky-Pandel Attila, Pogány Mihály.


Némiképp más színben tünteti fel a gödöllőiek hétvégi teljesítményét, hogy – pozitív koronavírus-tesztje miatt – néhány, akár éremszerzésre is esélyes atléta rajthoz sem állhatott a versenyen. A GEAC két Európa-bajnoki indulója, Nádházy Evelin és Pápai Márton futásán érződött a zsúfolt versenyprogram okán kialakult fáradtság, és volt olyan is, akinél rosszkor jött a formahanyatlás.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online