Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A Bilt Hamber Double Speed-Wax így segít megszabadulni a kisebb karcoktól

2021-02-14 10:01:19

Ebben a cikkben azt fogjuk megmutatni, hogy mi az összefüggés a minőségi autóápolás, illetve a Bilt Hamber Double Speed-Wax alkalmazása között. Tesszük ezt azzal az egyértelmű motivációval, hogy minél több tulajdonosnak segítsünk kifogástalan esztétikai állapotban tartani az autóját.

Természetesen, a Bilt Hamber Double Speed-Wax előnyeinek a kiemelésén túl igyekszünk majd rávilágítani az alkalmazás leginkább javasolt módjára is.

Röviden a waxolás fontosságáról és eredményességéről

Bármennyire is próbálunk vigyázni az autónk kifogástalan esztétikai állapotára, sajnos a kisebb karcolásokat és esztétikai hibákat nem tudjuk elkerülni. Viszont igenis tehetünk ellenük, hogyha a megfelelő módszerekkel dolgozunk.

Egy, az autójának a kinézetére sokat adó tulajdonos pontosan tudja, hogy a tudatosan kivitelezett waxolás sokszor bizony csodákra képes. Persze, kizárólag akkor, hogyha a precíz kivitelezés mellett a megfelelő eszközöket használjuk.

Nézzünk is meg a továbbiakban egy olyan készítményt, aminek a segítségével gyerekjáték lesz magas minőségben megoldani a waxolást.

Ebben rejlik elsősorban a Bilt Hamber Double Speed-Wax kiemelkedő hatékonysága

A Bilt Hamber Double Speed-Wax eredményességének egyik kulcsa a benne viszonylag magas koncentrátumban megtalálható karnauba viasz. Ez az összetevő egészül még ki pluszban polimerekkel is, hogy elképesztően hatásos egyveleg tudjon létrejönni.

Önmagában már ez a tényező is sokat nyomna a latban. Viszont a Bilt Hamber Double Speed-Wax mindezen felül még neutrális színnel is rendelkezik. Ez a fajta semlegesség pedig roppant mód hasznos annak kapcsán, hogy tényleg nyugodt szívvel és látványosan le tudjuk kezelni az autónkat.

Tehát, a Bilt Hamber Double Speed-Wax tulajdonságaira nyugodtan támaszkodhatunk, persze kizárólag a tudatos és az előírtaknak megfelelő alkalmazás mellett.


Amit a Bilt Hamber Double Speed-Wax alkalmazása kapcsán tudni érdemes

Alapvetően két órányi munkaidővel tudunk számolni annak kapcsán, hogyha a Bilt Hamber Double Speed-Wax segítségével szeretnénk újjávarázsolni az autónkat. Nagy előny, hogy a wax mellé egy praktikus applikátort, illetve mikroszálas törlőkendőt is kapunk a csomagban.

A felhasználás persze nem túl bonyolult. Fogjuk a Bilt Hamber Double Speed-Waxot, és az applikátor segítségével felvisszük az autó felületére. Fontos, hogy mindezt határozott, ugyanakkor finom mozdulatokkal tegyük.

Amikor ezzel a fázissal megvagyunk, akkor érdemes lesz a csomagban kapott mikroszálas kendőt is használni.

Vagyis: menjünk végig gondosan a törlőkendővel az autó minden szegletén, és szépen töröljük le a korábban nagy gonddal bevitt waxot. Ha így járunk el, akkor tényleg látványos javulást érhetünk majd el az autó esztétikai állapotát tekintve. (x)


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online