Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Sportlövészet: nincs jobb juniorkorú vegyes páros, mint a Mészáros-Klenczner duó

2021-02-08 13:39:55

Február 4-e és 7-e között Százhalombattán rendezték meg a légfegyveres sportlövők országos bajnokságának 10 méteres számait. A megmérettetésen a Gödöllői EAC szakosztályának apraja és nagyja is részt vett.

A nagyok közül az olimpiai kvótával rendelkező Mészáros Eszter bizonyult a legeredményesebbnek. Vezetésével a női légpuska-csapat (Mészáros, Lovász, Lévai) bronzérmes lett, egyéniben pedig – mind a felnőttek, mind a juniorok között – az ezüstéremig jutott Eszti.
A slusszpoént a juniorkorú vegyes párosok versenye jelentette számára, ahol Klenczner Mártonnal országos bajnoki címert szereztek (felső képen).


Az országos bajnokságon a gödöllői színekben versenyzők további szép eredményekkel is előrukkoltak.  Klenczner Márton egyaránt 5. lett a felnőtt és junior fiú puskások között. A felnőtt légpuskás hölgyek mezőnyében Lovász Dorina a 11., Lévai Krisztina a 18., míg Farkas Ágnes a 19. helyet szerezte meg. A dobogós pozíciótól mindössze 4 körrel lemaradva, a 6. helyen zárt a Lakner Áron, Havjár Kristóf, Magyar Bence alkotta ifjúsági légpuska-csapat. Közülük egyéniben Lakner Áron a 12., Hajvár Kristóf pedig a 17. legjobb eredményt érte el.

Az egyetemi klub fiatalabb versenyzői közül többen is egyéni legjobbjukat érték el a hétvégén: Rutkai Gréta (junior és ifjúsági, légpisztoly, 353 kör), Dévényi Botond (ifjúsági, légpuska, 60 lövés, 592,9 kör), Holovecz Ákos (11 éves, ifjúsági, légpuska, 379,3 kör), Gönczöl Ábel (ifjúsági, légpisztoly, 327 kör). Edzők Szucsák László és Szucsák Mátyás.

A mindössze 11 éves Holovecz Ákos (jobbra, kékben) és 17 éves ellenfelei


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online