Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A juniorok között indulnak a gödöllői sportlövők az Európa-bajnokságon

2021-01-27 10:41:00

Eldőlt, hogy a Gödöllői EAC két indulóval képviselteti magát a légfegyveres Európa-bajnokságon, amit – a miután a finn szervezők lemondták a 10 méteres versenyszámokra kiírt február végi március eleji eseményt – május végén és június elején a horvátországi Eszéken rendeznek meg, együtt az 50 méteres számokkal.

Mészáros Eszter és Klenczner Márton egyaránt a juniorok mezőnyében indulnak majd. Annak ellenére, hogy Eszter a felnőtt nők között megnyerte a válogatóverseny-sorozatot. Erről az olimpiai kvótás tehetség edzője, Szucsák László döntött.
Klenczner Marci kis szerencsével, a korosztályos ranglista 4. helyéről került be a juniorcsapatba. Ennek oka, hogy a vele egykorú – tehát még szintén juniorkorú – Hammerl Soma harmadik lett a férfiak között, és őt a felnőtt mezőnyben indítja edzője.
További adalék, hogy az 50 méteres számok hazai Európa-bajnoki válogatóversenyei áprilisban lesznek. Megfelelő teljesítménye esetén még Lovász Dorinának is van esélye beverekednie magát az indulók közé.

Örömteli hír, hogy az ország legjobb 14-20 éves utánpótláskorú versenyzőit tömörítő Héraklész-keretbe négy Gödöllői EAC versenyzőt válogattak be. Nevezetesen: Mészáros Eszter (2002), Klenczner Márton (2001), Lévai Krisztina (2001) és Szász Hanna Rebeka (2003) büszkélkedhet a kerettagsággal.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online