Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Told le a nadrágod, különben megöllek!

2021-01-20 19:10:59

Szexuális erőszak kísérletének, valamint kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya – egyelőre – ismeretlen tettes ellen.

Amint az futótűzként terjedt a hazai sajtóban: január 19-én, a gödöllői HÉV-vonal Szilasliget és Gödöllő, Erzsébet-park közötti szakaszán, a szerelvény 3. kocsijában utazó 47 éves nővel szembe 5 óra 15 perc körül leült egy általa nem ismert férfi, aki minden előzmény nélkül felszólította, tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli. A gödöllői munkahelyére utazó nő megtagadta a követelés teljesítését, erre az idegen a telefonját és a pénztárcáját akarta, azt meg is kapta, a férfi azonban nem tágított.
Többször megrúgta, miközben azt hajtogatta, „told le a nadrágod, különben megöllek!”. Az áldozat próbált védekezni, segítségért kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. Az Erzsébet-parki megállóhoz közeledve a sértett azt mondta, a férje ott várja, a támadó erre hátrált, majd a leálló szerelvényből kiugorva elmenekült. A sértett a támadás következtében súlyos sérülést, orrcsont-törést szenvedett.

Az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozócsoport alakult. A 10 fős egység tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat. Több tucat embert már kikérdeztek, a lehetséges menekülési útvonalakat lejárták – olvasható a police.hu oldalon.

Frissítés!
A támadó 20-25 éves, mintegy 160 centiméter magas, vékony testalkatú férfi, az elkövetéskor orrot, szájat eltakaró maszkot, fekete kötött sapkát, tejeskávé színű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt.

A nyomozócsoport tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat. Nehezíti a felderítést, hogy az áldozaton és a szerelvény vezetőjén kívül szemtanút egyelőre nem sikerült felkutatni. Több tucat embert már kikérdeztek, a lehetséges menekülési útvonalakat végig járták, ám egyelőre fordulópont nem következett be. Az eltelt idő alatt a kapott személyleírás alapján két férfit előállítottak, ám elszámoltatásukat követően kiderült, nincs közük a támadáshoz. Az intenzív felderítő munka eredményességéhez ezért az állampolgárok segítségét kéri a rendőrség.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a támadóval, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó szám valamelyikén.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online