Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői atléták is bekerültek a hazai rendezésű 2023-as világbajnokságra felkészítő programba

2021-01-15 14:02:53

Remek hírrel kereste meg hírportálunkat dr. Kriszt Balázs, a Gödöllői EAC elnöke: az egyetemi klub atlétika szakosztályának három versenyzője és edzőjük résztvevője lett Zsivótzky Gyula nevével fémjelzett Kiemelt Atlétikai Programnak (KAP), ami arra hivatott, hogy a 2023-as hazai rendezésű világbajnokságra (a terv szerint augusztus második fele) felkészítse a magyar atlétákat.
A tehetségük és eddigi eredményeik alapján kiválasztottak körét a sprinter Ajide Dániel (400 méter, edzője Körmendy Katalin), a magasugró Kriszt Katalin (edzői Deutsch Péter és Pogány Mihály), valamint Nádházy Evelin (400 méter, edzője Karakasné Hasznos Judit) alkotják.

Ezen felül a GEAC két rúdugrója, Simonváros Csanád és Mihály Ádám (edzőik Szörényi István és Borisz Volkov) bekerültek a Kiemelt Rúdugró Keretbe, ami szinte egyenrangú a KAP-programmal. A kiválasztott sportolók és edzőik komoly személyi és dologi támogatást kapnak a programok keretében.

Mellettük a Magyar Atlétikai Szövetség ösztöndíjasa lett és a KAP előszobájában van a sprintszámokban jeleskedő Pótha Johanna (edzője Körmendy Katalin) is, illetőleg több gödöllői fiatal erősíti a korosztályos válogatottak keretét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online