Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kifogástalan minőségű gin ajándékok a karácsonyfa alá

2020-12-08 10:45:06

Milyen különlegességgel lephetjük meg idén karácsonykor azt a hozzánk közel állót, aki majdhogynem szenvedélyesen rajong a minőségi ginitalokért? Ezt az egyébként nem elhanyagolható kérdést fogjuk megválaszolni ebben a bejegyzésben.

Szám szerint hat olyan ginkülönlegességet fogunk megmutatni, amik a kifogástalan minőségük és az egyedi összetevőik miatt egytől egyig helyet kaphatnak idén az ünnepi fa alatt.

Bulldog London Dry Gin

A szigetország ginfanatikusainak egyik nagy kedvence, amiben tizenkét különleges összetevő aromája keveredik harmonikusan. Méghozzá olyan különlegességekről van szó, mint a török fehérmák, az ázsiai lótuszlevél, a francia levendula, a marokkói koriander vagy pedig a spanyol citrom.

Egyszerre merész, innovatív és vagány, ahogyan a hagyományos ginízvilágot újragondolva valósággal felpezsdíti az ízlelő bimbókat.

Brockmans Premium Gin

Ennek a ginnek az alapját az angyalgyökér, koriander és boróka mágikus hármasa szolgáltatja. Persze itt is fellelhető egyfajta újhullámos gondolkodás, elég csak megemlíteni azt a parfümös árnyalatokat kölcsönző lédús toszkán borókát, amit már az első kortyoknál is könnyen érzékelhetünk. A Brockmans Premium Gin persze ezenfelül is tartogat érdekességeket, példának okáért szedret és áfonyát is.

Unicorn Tears Gin likőr

Itt már az elnevezés is igencsak találóra sikeredett. Elvégre komoly fejtörést okozhat az egyszeri kóstolónak, hogy mégis miként nyerik a mágikus unikornisok könnyét. Az mindenesetre biztos, hogy ennél a ginlikőrnél a narancs, a citrusfélék, a borókás bázis, az édesgyökér, valamint egy jókora adag kifinomultság is jelen van.

The Botanist Gin

Hogyha a The Botanist Gint csempésszük idén a karácsonyfa alá, akkor nem kevesebb, mint harmincegy speciális összetevő csodás összhatásával ajándékozhatunk meg egy szerencsés hozzátartozót. A kifinomultság bizony itt is jelen van, méghozzá a skót semmivel össze nem hasonlítható esszenciájával együtt.

The STIN Dry Gin

Ez a gin bizony innét a szomszédból, egész pontosan Stájerországból érkezhet hozzánk karácsonyi ajándék címén. Bársonyos borókára, intenzív korianderre, no és persze ropogós dél-stájerországi almára számíthatunk az ízlelésekor, megspékelve egy csipetnyi hamisítatlan bodzavirággal. Annál is inkább különleges ajándéknak számít, mivel limitált kiadású ginről van szó.

Monkey 47 Gin

A Monkey 47 Gin a Fekete-erdő mélyéről származik, és bizony magában hordozza a németes precizitás és komplexitás hamisítatlan jegyeit. Ízleléskor egyszerre tapasztalhatjuk meg a téli gyümölcsösséget, a lágy gyógynövényes fuvallatokat. Ami pedig az összetevőket illeti, nem szenvedünk hiányt, hiszen lucfenyő, akácfavirág, csipkebogyó, zsálya, citromfű és jázmin is megtalálható a Monkey 47 Ginben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online