Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ingyenes elektronikai hulladékgyűjtés gödöllőieknek

2020-12-01 17:50:46

December 15-én, kedden 9 órától 15 óráig térítésmentes, lakossági és közület elektronikai hulladékgyűjtés lesz Gödöllőn, a Repülőtéri úton megközelíthető Ökörtelek-völgyi hulladékkezelő központban.

A meghirdetett begyűjtési napon minden gödöllői lakos vagy cég elviheti működésképtelen, használaton kívüli, árammal vagy akkumulátorról táplált eszközét, berendezését. Elektronikai hulladéknak minősülnek a háztartási gépek (mikrohullámú sütő, konyhai robotgép, hajszárító, hűtő, mosógép, mosogatógép), a távközlési eszközök (telefon, mobiltelefon), a szórakoztató elektronikai cikkek (laptop, tablet, notebook, játékkonzol, számítógép-alkatrész, tévé, rádió), valamint a kerti- és barkácsgépek.
A Zöld Híd Kft. honlapján közzétettek szerint, azon elektronikai és elektromos berendezések, amik szétszerelésre kerültek, és elektromos vagy elektronikai alkatrészeiket eltávolították (üres készülékház), már nem minősülnek elektronikai vagy elektromos hulladéknak, ezért a gyűjtőponton történő átvételt megtagadhatják.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online