Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Alkatrész szerviz az egész országban

2020-11-24 08:57:49

Murphy törvénye szerint, ami elromolhat, az egyszer el is romlik. Békés megye köztudottan nem a világ közepe, de ettől függetlenül az ott használt gépek, technikai berendezések is erre a sorsa vannak ítélve. Szerviz tekintetében nehéz megfizethetőt és pláne megbízhatót találni. Másik fő probléma azok elhelyezkedése szokott lenni. A korábban bevált műhelyek a költözések miatt már nem megfelelő távolságban vannak, túl bonyolult vagy hosszú lenne odajutni. Van egy műhely, ami Budapesten található, és modern logisztikai megoldásuknak köszönhetően az ország bármely pontján – így Gödöllőn is – képesek a rendelkezésünkre állni.

Munkavégzések típusai

A csapat kizárólag dízelmotorokkal és azok különböző típusaival foglalkozik. Injektorfelújítás vagy javítás tekintetében hazánk éllovasai. Az összes típust be tudják vizsgálni, a kapott eredményeket a mérési jegyzőkönyv igazolja.Természetesen a javítás területén is megfizethető és minőségi megoldást nyújtanak, legyen szó személy vagy haszongépjárművekről. Az injektorok mellett a PD-elemekkel, valamint a nagynyomású szivattyúkkal kapcsolatban is fordulhatunk hozzájuk.

Ha elromlott…

Az imént felsorolt problémás esetekben bátran fordulhatunk hozzájuk, akár a Tamorin Kft. honlapján keresztül is. Telefonos és e-mailes megkeresés mellett a honlapjukon is gyorsan kérhetünk ajánlatot tőlük. A másik nagyon vonzó szolgáltatásuk az ingyenes futárszolgálat, amit a megrendelést követő napon már intéznek is.  Vagyis: a megadott címről elhozzák a hibásan működő alkatrészt, majd azt bevizsgálják.

Az eredményekről tájékoztatják Önt, majd megkezdik az elem javítását a műhelyükben. Amint készen vannak, Ön immáron hibátlan állapotban visszakapja az alkatrészét a garancialevéllel együtt.


Javítási lehetőségek

Az alkatrész fajtájától és annak típusától függően szerviz tekintetében a felújítás, a cserdarab vagy az új verzió beszerelése jöhet szóba.

Ezek közül a felújítás az, amely jellemzően a legjobb ár/értékű megoldás. Ha nincs lehetőség felújításra akkor a már felújított alkatrész (cseredarab) vásárlása a legjobb megoldás. Cseredarab egy már eleve felújított alkatrészt jelent, amely típusra teljes egészében azonos az Önével, annyi különbséggel, hogy tökéletes értékei vannak a felújítás miatt.  Alkatrészhiány esetén vagy nagyon sürgős munkák esetében szokott erre sor kerülni, illetve abban az esetben, ha az Ön alkatrésze már menthetetlen állapotban van.

Teljesen új alkatrészek vásárlását próbálják elkerülni költséghatékonysági szempontból. Erre jellemzően csak akkor van szükség, ha az egy nem felújítható típus, vagy az idő hiánya miatt nem megoldható a várakozás a felújítására.

Ebben a műhelyben mindig tisztán, kizárólag gyári alkatrészekkel dolgoznak. Munkájuk minőségét pedig az alkatrész és vele együtt a gép működése mellett az ahhoz kapott garancia is alátámasztja. Bízzon Ön is a minőségben! Válassza a legjobbat saját magának és gépjárművének, hogy dolgai jól és jó kezekben legyenek!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online