Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Egyedi párna - egy személyre szóló és különleges ajándék

2020-11-23 11:12:25

Közeledik a karácsony, mindenki keresi a tökéletes ajándékot az ünnepekre. Ha egy személyre szóló és egyben jópofa ajándékkal szeretnél örömöt szerezni szeretteidnek, egy egyedi párna pazar ötlet lehet számodra! Akár egy családtagnak, akár egy barátnak vagy a párodnak szánod, ezzel biztosan nem lősz mellé! Szuper dísze lehet a szobának, és természetesen aludni is kényelmesen lehet rajta.

Egyedi párna a Los Polos Pólóműhelynél
Az ajándékba szánt párnára bármilyen mintát, szöveget vagy akár fényképet rátehetsz. A Los Polos Pólóműhely rendelkezésedre áll az egyedi párnatervezésben is. Fehér színű, 40 x 40 cemtiméteres díszpárnát tudsz rendelni tőlük. Ha csak párnahuzatra van szükséged, az is megoldható, ráadásul, ez 1000 forint értékű kedvezményt jelent. A párnabelső 100% poliészter, a huzat 100% pamut, így kényelmesen lehet rajta aludni.

Sürgős lenne az ajándék, mindjárt kifutsz az időből? Gond egy szál se! Az SOS gyártás igénybevételével 24 órán belül legyártják neked a kért párnát.


Különleges párnaminták mindenkinek

A Los Polos Pólóműhely egyedi párnatervezőjének segítségével bármilyen mintájú párnát megalkothatsz. Ha szeretnéd, mindkét oldalára kérhetsz nyomtatást. Az oldalon számos kész mintát is átböngészhetsz, találsz aranyos, gyerekeknek szóló darabokat, illetve tinédzsereknek és felnőtteknek szánt párnákat is.

Amennyiben az ajándékpárnát a párodnak szánod, számos romantikus, szerelmesekhez címzett minta között válogathatsz. Ha az illető szereti a számítógépes játékokat, netalán egy igazi gamer, kitűnő választás lehet számára egy ilyen témájú párna. A Los Polos Pólóműhely mintáit olyan játékok ihlették, mint például az igen népszerű Among Us vagy a Fortnite. Esetleg egy nagy anime fannak tervezel párnát adni? Számára is találhatsz több mintát az oldalon, olyan animék vonatkozásában, mint például, a Dragon Ball vagy a Boku no Hero Akademia. Az ünnepek közeledtével természetesen a karácsonyi témájú darabok sem maradhatnak el a cég egyedi párnái közül.

Ismertető a Los Polos Pólóműhelyről
A Los Polos Pólóműhely digitális pólónyomtatással foglalkozik, immár három éve. A tulajdonos egyedül fogott hozzá a pólózáshoz, saját szakmája mellett. Azóta három kollégát tudhat maga mellett. A csapatnak saját üzlete van Szolnok belvárosában, a Baross utcán. Munkáikat nemcsak itt, de folyamatosan fejlődő webáruházukon keresztül is elérheted.

Annak érdekében, hogy lépést tartsanak a versenytársakkal, a póló mellett más tárgyakkal is foglalkoznak kiegészítésként. Találhatsz, illetve tervezhetsz náluk egyedi bögréket, párnákat, bababodykat, pulóvereket és vászonképet is.

Tedd varázslatossá az ünneplést, és lepd meg szeretteidet különleges, személyre szóló ajándékokkal!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online