Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Költöztetés vidéken? Ilyen céget keressen!

2020-10-24 17:53:56

A költözés nem egyszerű történet, sem városon belül, sem akkor, ha vidékre – például: Gödöllőre – költözésről van szó. És nem csak akkor nem egyszerű, ha muszájból költözünk, akkor sem, ha tervezett költözésről van szó. Persze ott vannak az emocionális tényezők, amik nehezítik a költözést, de ugyanilyen nehéz jó költöztetőt találni, aki levezényli az egészet. Ebben próbálunk meg Önnek segíteni, hogy profi, de megfizethető költöztetőt tudjon választani, aki korrekt partnere lesz a költözésben.

Megbízhatóság
Egy költöztető cég esetén nagyon sokat számít, hogy mennyire megbízható az adott cég. A megbízhatóság sok dolgot magába foglal egy ilyen cég esetében. Ide tartozik – például – az, hogy hosszú költöztetői múlttal rendelkezik-e a cég. Ez fontos, mert ha évekig fennmaradt a vállalat, akkor vélhetően jó a hírneve, különben már nem tudna megbízásokat elnyerni. Továbbá kellő ideje volt a cég vezetésének arra, hogy kiküszöbölje a gyermekbetegségeket, hogy tökéletesítsék szolgáltatásukat.

A megbízhatóságba ugyanakkor beletartozik az is, ahogy kommunikál a cég. A cikk utolsó pontjában fogok írni a teljes körű tájékoztatásról, ami ide tartozik, de van ezentúl is miről írnom. Maga az, ahogy kommunikál egy cég, sokat elmond a cégről, és feltételez egyfajta munkamorált is.

Előfordul, hogy telefonon felhív egy költöztető céget, és ott azt hallja, hogy „megoldjuk okosba”, vagy „biztos meg tudunk majd egyezni”. Már ekkor bontsa a vonalat, és nagy ívben kerülje el a „céget”! Garantáltan nem annyi lesz a végösszeg, mint amennyit előzetesen nagyjából belőttek Önnek, ráadásul én innentől kezdve egyáltalán nem bíznék meg bennük.

Az ilyen szituációkból szokott ez a mondat kijönni: „sajnálom főnök, de felmerültek plusz költségek”. Ha véletlen sem szeretne belefutni ilyen költöztető cégbe, keresse fel a nagyon korrekt, megbízható és gyors Servitius és Partnerei költöztetést.


Korrekt ár vidéki költöztetés esetén is

Nem mindegy, hogy egy cég előre közli árait, vagy csak utólag kap egy elszámolásnak csúfolt listát, hogy miket számoltak fel. Nem csak nem tud így előre tervezni, de nem is igazán tudhatja, hogy miért fognak egyáltalán felszámolni bármekkora összeget is.

A fent említett belföldi költöztető cégnél nagyon jó példát láttam. Náluk eleve választhat, hogy 2 vagy 3 (esetleg több) fő rakodóval érkezzen-e a cég. Ezenkívül két nagyon jó elszámolást is alkalmaznak, ami könnyen meggyőz bárkit arról, hogy érdemes őket választani. Az egyik az, hogy nem óradíjat számolnak a fel- és lepakolás közötti út megtételekor, hanem km alapú az elszámolás. Ezzel garantálják, hogy előre tervezhető legyen a szállítás, valamint hogy időben nem lesz indokolatlanul elnyújtva. A másik pedig a percalapú díjazás a pakolásnál. Ilyet más cégnél még nem láttam.

Teljes körű tájékoztatás
Érdemes olyan céget keresni, akik jó előre közölnek minden infót. Nagyjából előre lehet kalkulálni a végső díjat. Átláthatóan, korrekten kommunikáljanak, ez a lényeg.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online