Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ilyen lézeres szemműtét kedvezményekre lehet számítani

2020-10-01 17:29:40

A lézeres látásjavító szemműtét régóta elérhetők Magyarországon, ám most kifejezetten a debreceniek számára kínálkozik kedvezményes lehetőség!
Eddig a vizsgálatok miatt Budapestre kellett utaznia annak, aki a modern, kétlézeres, lehető legkevesebb kellemetlenséggel járó lézeres szemműtétet akarta igénybe venni. Ez most megváltozik!

Várják Debrecenben az éleslátásra vágyókat

Ma már elmondható, hogy Magyarországon is elérhető a nyugat-európai színvonalú, biztonságos lézeres szemműtét, viszont eddig a fővárosba kellett elutaznia mindenkinek, aki az elérhető egyik legjobb eljárást megelőző alkalmassági vizsgálaton szeretett volna részt venni.

Most azonban elég Debrecenbe, a Párizsi Udvarba elmenni lézeres szemműtét vizsgálatra és csak a műtét napjára kell fél napra Budapestre utazni! A Budai Szemészeti Központ debreceni irodája most több akcióval is várja a debreceni szemüvegeseket.

A legfontosabb ezek közül a megspórolt idő, hisz mind a lézeres szemműtét alkalmassági vizsgálatot, mind a műtétet követő, összes kontroll vizsgálatot Debrecenben csináltathatják meg a páciensek és csak a műtét napján kell Budapestre utazniuk! 40 éves korig ingyenes a műtét előtti vizsgálat, 40 éves kor felett pedig utólag levonják az árát a műtét árából. A kelés utáni kontrollvizsgálatokat is térítésmentesen kínálják egy éven keresztül. A legmodernebb Z FEMTO 7D kezeléshez most 200.000 forint értékű kupont is le lehet tölteni a klinika weboldalán.


Legyen tökéletes látása FEMTO lézerrel!

Az alkalmassági vizsgálatot követően, ha megfelelőek az eredményei, a Z FEMTO 7D lézeres szemműtét által nyerheti vissza a tökéletes éleslátást. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes szabadítja meg a szemüvegétől 10 perc alatt és néhány órával a műtét után már jól fog látni, 4 órával később akár már vezethet is!

Ha eddig az tartotta vissza a lézeres szemműtéttől, hogy szikével vagy sebészi késsel végzik a bemetszést, akkor most örömmel fogja hallani, hogy a Z FEMTO 7D beavatkozásnál két különböző lézer végez minden feladatot.

Ennél az eljárásnál a legmodernebb lézeres látásjavító készülékekkel történik a beavatkozás, és már magát a lebenykészítést is egy lézer végzi, a svájci Ziemer LDV Z8 femto lézer. A dioptriák eltüntetéséről egy másik precíziós készülék gondoskodik, a német SCHWIND AMARIS 1050RS 7D excimer lézer.

Kik vehetnek részt lézeres látásjavító műtéten?

A jó hír az, hogy most minden debreceni és Debrecen környékén élő, szemüveges felnőtt számára helyben is elvégzik a lézeres szemműtét előtt kötelező orvosi vizsgálatot. Gyakorlatilag bárki részt vehet a vizsgálaton, aki elmúlt 18 éves, de még nem töltötte be a 60-at és a dioptriája -12 és +6 között van. Természetesen az alkalmasságról pontos eredményt csak a műszeres vizsgálatok után kaphat minden érdeklődő, akár Budapesten, akár Debrecenben, a Párizsi udvarban vesz részt a lézerszem vizsgálaton.

A jelenlegi járványügyi helyzetben – természetesen – csak a teljesen egészséges pacienseket várják vizsgálatra és szemműtétre.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online