Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Taroltak a gödöllői női légpuskások a junior ob első napján

2020-09-06 10:37:05

Szeptember 5-én és 6-án a fővárosi Fehér úti lőtéren rendezik meg a junior korú sportlövők számára a 25 és 50 méteres számokban kiírt légpuska és légpisztoly országos bajnokságot. A viadal első napján a Gödöllői EAC női versenyzői alaposan kitettek magukért, hiszen egyéniben az olimpiai kvótával rendelkező Mészáros Eszter (balra) 457,6 körös országos csúccsal nyerte a légpuskások 50 méteres 3 testhelyzet (térdelő, fekvő, álló) versenyszámát, ahol klubtársa, Lévai Krisztina (középen) a 8. helyen végzett.
A képen látható, Szucsák László és Szucsák Mátyás által trenírozott lányok – az egyéniben 10. helyezett Szász Hanna Rebekával kiegészülve – csapatban is országos rekorddal lettek bajnokok.


A Gödöllői EAC színeiben indult fiúk közül Klenczner Márton harmadik legjobbként jutott be a nyolcas döntőbe, ám itt egy pozíciót hátra csúszott és a 4. helyen zárta a junior légpuskások 50 méteres 3 testhelyzet versenyszámát.

Az országos bajnokság második napján ezüstérmes lett a Gödöllői EAC – Mészáros Eszter, Lévai Krisztina, Szász Hanna Rebeka összetételű – női csapata a légpuskások 50 méteres fekvő számában.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online