Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Csepelen is ellenállhatatlan volt a Vecsey Fanni, Vaida Beáta strandröplabda-kettős

2020-08-16 12:01:17

A Gödöllői RC képviseletében három páros volt érdekelt az idei strandröplabda országos bajnokság második, csepeli mesterfordulójának főtábláján. A két héttel ezelőtt Tatán győztes Vecsey Fanni és párja, Vaida Beáta (Eötvös utcai DSE, képen jobbra), illetve a Bútor Anna és Szabó Anna alkotta kettős selejtező nélkül vághatott neki a küzdelem-sorozatnak. A Ratkai Panna, Sorompó Kinga összetételű duó a selejtezőből érkezett a legjobb 16 közé, de itt már nem tudtak meccset nyerni, így a 13. helyen végeztek.

Az elmúlt időszakban mutatott imponáló teljesítményük alapján az esélyesség kellemes terhét is a vállukon cipelő Vecsey Fanniék két, magabiztos győzelemmel közvetlenül jutottak el a legjobb nyolcig. Nagyon kevés hiányzott ahhoz, hogy a negyeddöntőbe a Bútor, Szabó páros is bekerüljön, hiszen a – végül a 9. helyen zárt – gödöllői fiatalok úgy maradtak alul a döntő szettes nyolcaddöntőben, hogy fél tucat meccslabdát tékozoltak el…


Negyeddöntő

Vecsey Fanni, Vaida Beáta – Divényi Zita, Réthelyi Zsófia (Kispest SE) 2-0 (17, 11)

Elődöntő

Vecsey Fanni, Vaida Beáta – Vasvári Eszter, Vasvári Zsófi (SRSE) 2-0 (9, 9)

Döntő

Vecsey Fanni, Vaida Beáta – Villám Lilla, Juraszik Patrícia (SRSE) 2-1 (18, -17, 16)

Akárcsak Tatán, Csepelen is a Villám, Juraszik kettős ellen kellett pályára lépniük Fanniéknak, akiknek ezúttal nehezebb dolguk akadt (meccslabdát is hárítaniuk kellett), de újabb, 200 ezer forintos pénzdíjjal is honorált sikerükkel nyomatékosították, hogy „bejelentkeztek” az augusztus 28-30. között a budakalászi Lupa-tónál esedékes bajnoki döntő legfényesebb medáliájáért.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online