Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A babahinták és pihenőszékek előnyei a mindennapokban

2020-08-13 15:17:30

A hintázás a legkedveltebb fejlesztőjátékok egyike, gyerekek és felnőttek kedvence. A hinták tökéletes biztonságot és kényelmet nyújtanak a kicsi babáknak. Anélkül képesek altatni és nyugtatni, hogy kézben kellene ringatni őket. A pihenőszékkel együtt nem csak pihenésre, hanem a baba szórakoztatására és kisebb étkezésekhez is ajánlott. A kisbabás szülők számára a rezgő pihenőszékek és az elektromos babahinták minden nap értékes szabad perceket szabadítanak fel, ami aranyat ér egy fárasztó nap során.

A csecsemők ismeretlen közegbe kerülnek, természetes, hogy nyugtalanok és igénylik a testi kontaktust. Megnyugtatásul ajánlott minél többet magunkhoz szorítani őket. A súlyuk növekedésével ez a közelség megterhelő tud lenni. Nem szabad lelkiismereti problémát csinálni abból, ha a ház körüli teendők elvégzése, esetleg egészségügyi okok miatt nem tudjuk ezt a szoros kontaktot biztosítani. Ott vannak a hozdozók, amik szó szerint és képletesen is leveszik a terhet a vállunkról, de a baba szórakoztatására pihenőszéket vagy babahintát is vásárolhatunk, amiben remekül eltöltik az időt.

Hintázni jó, és ezt gyerekeink ösztönösen tudják
A kisbabás időszak komoly lelki erőt kíván a szülőktől. A gépesített babysitterek nagy segítséget jelentenek. A babák nem fognak megsértődni, ha kiskoruktól kezdve hintáztatjuk őket a segítségükkel. A hagyományos babahinták szülői segítséggel működnek. Míg mozgásban vannak, nincs gond, de ha csak egy pillanatra is leállnak, máris kész a baj. Pedig a hintázás egészségügyi előnyei monoton mozdulatok nélkül is elérhetőek.


Az önműködő elektromos hinták a hintáztató funkción kívül számtalan kiegészítővel vannak felszerelve. Választhatunk elemről vagy akkumulátorral működtethető verziót. A lengés halk, segíti a babát az ellazulásban. Egyes modellek csecsemőkortól kezdve használhatók. Mozgás közben 5 pontos biztonsági öv védi a gyermeket a kieséstől.

Baba pihenőszékek pihentetésre, játékhoz

A pihenőszék döntött háttámlája révén kényelmes. Kezüket és lábukat a babák szabadon mozgathatják. Egyes modellek beépített dallammal nyugtatják a babákat. Összeszerelésük és összecsukásuk nem igényel szerszámot és szakértelmet.

A kedvelt lengyel Lionelo Henny fantázianevű terméke egyesíti a pihenőszékek előnyeit a hintatalpakkal. Dönthető ülőfelülete önfeledt játékot és pihenést biztosít. A Rosa lakkozott bükkfából készült pihenőszéke a visszafogott skandináv egyszerűséget képviseli.

A népszerű babaáruház, a Baby Lion oldalain többféle hintát és pihenőszéket találsz. A sokoldalú állítási lehetőségnek köszönhetően minden család megtalálja a számára legjobbat ezekből a pihentető szerkezetekből.
Az online áruház termékei magas minőséget képviselnek. A termékoldalon részletes leírást találsz a pontos termékadatokról, és amennyiben lehetséges, színárnyalatot is választhatsz.


Stúdióbeszélgetések Gödöllő és környező települések sportolóival

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online