Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőről is várnak jelentkezőket az iskolaőri teendők ellátására

2020-07-17 15:31:25

Amint arról hírportálunk is beszámolt, szeptemberben 491 állami fenntartású köznevelési és szakképzési intézményben kezdhetik meg munkájukat az iskolaőrök. Gödöllőn egyelőre csak a Madách Imre Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium alkalmaz iskolaőrt.

A rendőrség július 24-ig várja a pozíció betöltésre alkalmas személyek jelentkezését, akiket előreláthatólag augusztus 3-ától képzenek ki a feladatra, hogy munkájukat szeptember 1-jén elkezdhessék.
Az iskolaőr – fegyverhasználati jog nélkül – kényszerítő eszközzel rendelkező, sajátos jogokkal felruházott közfeladatot ellátó személy, aki a rendőrség területi szervénél (Gödöllő esetében a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság) áll munkaviszonyban. Az iskolaőr biztosítja, hogy a kijelölt oktatási-nevelési intézmény pedagógusai, a nevelő és oktató munkát közvetlenül segítő alkalmazottai feladataikat zavartalanul elláthassák. A tanulók vagy az intézmény dolgozóinak biztonságát sértő vagy veszélyeztető cselekményeket megakadályozza, megszakítja, a sérelmükre elkövetett jogellenes cselekményeket megelőzi.

Az iskolaőri munkakör betöltésével kapcsolatos további részletek, a jelentkezés feltételei és az ehhez szüksége dokumentumok ide kattintva ismerhetők meg. Az illetménnyel kapcsolatosan említést érdemel, hogy a képzési időszakra, majd a sikeres vizsga letétele után havi bruttó 230 ezer munkabért kínálnak, ami éves szinten bruttó 200 ezer forintos cafatéria-juttatással és egyenruházati ellátással egészül ki.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online