Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mihály Ádám szabadtéren is meghódította az 5 méteres magasságot

2020-07-12 10:43:46

Százharminckilenc nappal azt követően, hogy a fedett pályás országos bajnokságon átjutott az 5 méteres határon, Mihály Ádám szabadtéren is meghódította ezt a magasságot. A rúdugró a Gödöllői EAC július 11-én, a SZIE Atlétika Centrumában rekkenő hőségben lezajlott, több korosztály számára megrendezett ugrónapján második kísérletére érte el egyéni legjobbját, amivel minden vetélytársát maga mögé utasította. Ádám az 510 centiméterrel is megpróbálkozott, és nem sokon múlott, hogy perceken belül újabb egyéni csúcsot ugorjon.

A hazai versenyzők közül – Mihály Ádámon kívül – az alábbiak értek el értékes helyezéseket:
1. hely:
Fazakas Soma (fiú magasugrás, 144 cm, egyéni legjobb)
2. hely:
Tóth Zsombor (távolugrás, 668 cm, idei legjobb), Fodor Péter (fiú távolugrás, 620 cm, egyéni legjobb), Bogdán Gergő (fiú magasugrás, 135 cm, egyéni legjobb és fiú távolugrás, 474 cm, egyéni legjobb)
3. hely:
Szabó Levente (fiú magasugrás, 130 cm, egyéni legjobb beállítása), Fazakas Soma (fiú távolugrás, 459 cm, egyéni legjobb)
4. hely:
Kriszt Katalin (magasugrás, 166 cm, idei legjobb)
5. hely:
Bánovics József (rúdugrás, 420 cm), Szamosi András (távolugrás, 639 cm), Szabó Levente (fiú távolugrás, 410 cm, egyéni legjobb)
6. hely:
Roska Dániel (fiú távolugrás, 525 cm, egyéni legjobb)
7. hely:
Kemenes Ákos (távolugrás, 597 cm)
8. hely:
Soos Levente (magasugrás, 185 cm)

A gödöllői sportolókat Körmendy Katalin, Zsivoczky-Pandel Attila, Szörényi István, Kovács Zoltán és Kovács Gábor Krisztián edzők készítették fel a versenyre, ami támogatók nélkül nem jöhetett volna létre. A szakosztály illetékesei köszönik a Magyar Atlétikai Szövetség, a Szent István Egyetem, a Seqomics Kft., a Wessling Kft., az Agruniver Holding Kft. és a Kristály 99 Kft. segítségét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online