Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőieknek is szól a Medve a Kertben elnevezésű közös program

2020-06-27 11:23:17

Június 26-ától közös látogatói programot kínál a Gödöllőtől néhány kilométerre található Veresegyházi Medveotthon és a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert. Az együttműködés révén a látogatók az egyik intézmény felkeresésével kedvezményes belépési lehetőséget kapnak a másik intézménybe.

A medveotthon és a botanikus kert közeli elhelyezkedése és a kedvezmény együttesen kiváló alkalmat nyújt a látogatók számára a két, igen népszerű ökoturisztikai attrakció felkeresésére, akár egynapos program keretében.
A két intézmény kedvezményt biztosít a belépőjegyek árából mindazoknak, akik a másik helyet meglátogatták egy hónapon belül. Ehhez elegendő a belépőjegy megvásárlásakor kapott blokkot megőrizni, és felmutatni a másik helyszín jegypénztárában.

A kezdeményezés hamarosan egy közös, családi programnak és aktív kikapcsolódásnak beillő játékkal is kiegészül, Eredj a medve nyomába! címmel, ami a helyszínek meglátogatása alatt szerzett ismeretek alapján játszható végig – olvasható a Nemzeti Botanikus Kert kommunikációs programfelelőse által hírportálunkhoz eljuttatott sajtóközleményben.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online