Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ott maradsz, különben megöllek!

2020-06-23 16:18:17

„Ott maradsz, különben megöllek!” – ordította az ismeretlen férfi, miután a gyanú szerint otthonában rátámadt egy 49 éves nőre. Berángatta a hálószobába, megerőszakolta, majd elvitte néhány ezer forintját.

A nő egyedül volt otthon január 18-án este, amikor zajt hallott a konyhából. Az előszobába érve, egy vadidegen férfivel találta szembe magát. A saját védelme érdekében magánál tartott gázspray-vel lefújta az ismeretlent, ám ez nem elriasztotta, hanem felbőszítette a férfit. Megragadta a nő csuklóját, ököllel többször megütötte, berángatta a hálószobába, lelökte az ágyra és a fejét egy babzsákkal lenyomva tartotta. Miközben megerőszakolta folyamatosan életének kioltásával fenyegette. Egy óvatlan pillanatban a nőnek sikerült elérnie az ágya melletti szekrényen lévő konyhakést, de támadója kicsavarta a kezéből. Miután megvágta vele a nőt, ráparancsolt, hogy maradjon az ágyon, ő pedig átkutatta áldozata táskáját és kabátját. Négyezer forintot zsebre téve elmenekült a helyszínről. A támadásban megsérült nőt a mentők kórházba vitték, ahol begipszelték eltört csuklóját és ellátták zúzódásait.



A gödöllői nyomozók hónapokon keresztül próbálták az áldozattól kapott személyleírás alapján azonosítani a támadót. Áttörést június közepén értek el. Akkorra sikerült megállapítaniuk, hogy a bűncselekményt nagy valószínűséggel a tiszafüredi lakcímmel rendelkező, ám ott életvitelszerűen nem tartózkodó P. Dániel követte el. Egyetlen ismert címén hiába keresték, visszatérően ellenőrizték, elfogatóparancsot adtak ki ellene, minden lehetséges módon igyekeztek felkutatni. Végül június 19-én fogták el a tiszafüredi vasútállomáson.

P. Dániel kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt nem tett, a bűncselekmény elkövetését elismerte, tettére magyarázatot nem tudott adni. Az azóta letartóztatott 26 éves férfi ellen szexuális erőszak, kifosztás és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online