Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Bilincsbe verve kísérték be a gödöllői kapitányságra az önbíráskodót

2020-06-19 09:58:45

Elszámolási vita áll a gyanú szerint annak a bűncselekménynek a hátterében, ami február 18-án késő este történt egy erdőkertesi házban. Az ajtón három, maszkot viselő személy tódult be, majd egyikük válogatott trágárságok és szitkok közepette követelte jussát az ott-tartózkodó férfitől, akinek nyomatékul egy kést tartott a nyakához. Kiabálva megöléssel fenyegette, aztán módszert váltott, ütötte, verte, majd többször belerúgott a már földön fekvő áldozatába. A támadó két társa a bántalmazásban nem vett részt, szerepük a túlerőben rejlő megfélemlítés volt. Miután a sértett pénztárcájából kirántottak 40 ezer forintot, elmenekültek.

A gödöllői rendőrök rövid idő alatt azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható személyt. Kihallgatásán a 47 éves fóti férfi az önbíráskodás bűntettéről szóló gyanúsítás ellen panaszt tett és tagadta a bűncselekmény elkövetését. Őrizetbe azután vették, miután kiderült, szabadlábon hagyását arra használta, hogy az elkövetéskor a ház másik helyiségében tartózkodó tanút befolyásolja.
A Gödöllői Rendőrkapitányság önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az azóta bűnügyi felügyelet alá helyezett férfi ellen, társait keresik. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online