Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőt sem kímélte a viharos időjárás

2020-06-18 10:08:38

A viharos időjárás Pest megyét sem kímélte június 17-én. Tizenkilenc településen okozott problémát a hirtelen nagy mennyiségben lezúduló esővíz, vagy a gyökerestől kiforduló fák. A hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak harminchét esetben kellett beavatkozni a különböző káresemények helyszínein. Több út ideiglenesen járhatatlanná vált és a vasúti közlekedésben is gondot okozott a szélsőséges időjárás – közölte Csámpai Attila.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hozzáfűzte, Gödöllőn is adott munkát a tűzoltóknak a szélsőséges időjárás. A Köztársaság úton egy nagyméretű fa kerítésre dőlt (képen), veszélyeztetve a gyalogos forgalmat. A fát a gödöllői hivatásos tűzoltók összedarabolták, megszüntetve ezzel a veszélyhelyzetet.
A Szent János utcában a lezuhanó faág távközlési vezetéket szakított magával. A faágat a tűzoltók eltávolították és értesítették a szolgáltatót.
A Komáromi utcában három méter magas fa ház oldalának dőlt, veszélyeztetve ezzel a forgalmat. A kidőlt növényzetet ugyancsak a város tűzoltói távolították el. Fotó: PMKI Gödöllő HTP


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online