Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A gödöllői kaptányságon kötött ki a lótolvaj

2020-06-04 08:25:09

A 20 éves magyar félvért egy csörögi férfi kötötte el június 1-jén, az esti órákban Galgamácsán. A lopással gyanúsított fiatal bement egy számára idegen portára, ahol magához vett egy vezetőszárat, kiválasztott egy paripát, majd kivezette a karámból, és kisétált vele a ház udvaráról. Nem jutottak messzire.

A tulajdonos a község egyik utcájában felfigyelt egy férfira, aki egy, a sajátjával szinte tökéletesen megegyező külső jegyekkel ellátott lovat vezet az úton. Hazasietett, ahol már a kapuban felfedezett patanyomok is gyanúsak voltak a számára, azonban amikor unokája kiabálva riasztotta a családot, már biztos volt, hogy elvitték Bonitát.

Az unoka nyeregbe pattant és a tolvaj nyomába eredt. A közelben össze is találkozott a 26 éves férfival, aki zavartan viselkedett és azt mondta, a lovat csak találta, azért kísérgeti. Ezzel a lendülettel menekülőre is fogta, azonban a fiatal fiú lóháton visszatartotta az elkövetőt a rendőrök kiérkezéséig.

A gödöllői zsaruk elfogták, előállították és kihallgatták a gyanúsítottat, aki nem tett vallomást. A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán H. Józseffel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatják le az eljárást. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online