Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Szexuális erőszakkal próbálkozott, keresik a gödöllői rendőrök

2020-06-02 16:38:57

Szexuális erőszak bűntett kísérletének gyanúja miatt eljárást folytat a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Rácz László bagi lakossal szemben.
Az eddigi adatok szerint a férfi május 29-én 14 óra körül sétált ismerősével Bag felől az aszódi vasútállomás irányába, amikor a sértettet minden előzmény nélkül a földre lökte, megpróbálta leráncigálni a nadrágját, majd közösülni vele. A sértett végig ellenállt, ezért az elkövető kétszer arcon ütötte, majd a veszekedés és dulakodás közben a nő szeme láttára önkielégítést végzett.


A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható férfit felismeri és a jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen, munkaidőben (hétfő-csütörtök 7.30-16 óra, péntek 7.30-13.30 óra) a Gödöllői Rendőrkapitányságon (Gödöllő, Petőfi Sándor utca 6-10.). Ezen kívül – a névtelenség megőrzése mellett – bejelentést lehet tenni az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online