Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Asztali grillsütő, amivel nem csak imitálni lehet a grillezést

2020-05-17 17:35:49

Azt hihetnénk, hogy a kis kerttel vagy erkéllyel rendelkezők számára a kültéri grillezés csak álom marad, hiszen a grillsütők legtöbbje viszonylag nagy helyet foglal, ezáltal pedig nincs értelme beszerezni, úgysem lehetne kényelmesen használni. Azonban ezt felismerte az OFYR, és előrukkolt egy olyan asztali grillsütővel, ami méretei miatt még a legkisebb erkélyen is könnyedén használható. Akár Gödöllőn is!

Mi a különbség a hagyományos asztali grillsütők és az OFYR TABL’O között?
Hagyományos asztali grillsütőnek valójában az elektromos grillezőket tekintjük. Azonban egy igazi grillrajongót sérthet az elnevezés, hiszen az asztali grillt legtöbben csak egy sütésre alkalmas újabb konyhai eszköznek tekintik, aminek nincs köze a grillezéshez. Ehhez nyilván hozzájárul, hogy a grillezett ételek tipikus füstös ízét csak fűszerezéssel érhetjük el, illetve a sütőfelület miatt nem alkalmas kettőnél több személy kiszolgálására egyszerre.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne lennének ennek a sütőnek előnyei, hiszen ott van például a könnyű hőmérséklet-szabályozás, a gyors felmelegedési idő, a könnyű tisztíthatóság, és ha a szakácsnak lakáson kívüli dolga van ételkészítés után, akkor a füst hiánya szintén előnynek tekinthető.

Ezzel szemben az autentikus OFYR TABL’O grillsütő készülék faszénnel működik (egészen pontosan kókuszbrikettel), így nem kell nélkülözni a füstös aromát. Ez az asztali grill valóban kisméretű, így elfér az asztalon is, amit ha körülülünk, akkor mindenki a saját ízlésének megfelelően készítheti el a grillezett fogásokat.

A kompakt méret további előnye, hogy nagyon gyorsan felmelegszik, és sokáig képes tartani a hőt. Ugyanakkor a méretéből adódik a hátránya, hiszen a hagyományos elektromos asztali grillezőhöz hasonlóan ez a típus sem képes nagyobb társaságokat egyszerre kiszolgálni, vagyis maximum 2 adag süthető rajta egyszerre. Ugyanakkor ez nem feltétlen jelent gondot nagyobb társaság esetén sem, hiszen ha kisebb, vékonyabb, gyorsan sülő húsokat helyezünk el rajta, akkor rövid idő alatt elkészülhet egy nagyobb mennyiség is.


Az OFYR TABL’O begyújtása

Ehhez az asztali grillezőhöz a kókuszbrikett az ajánlott fűtőanyag. Ez a brikettfajta kókuszdió hulladékanyagaiból készül, aminek köszönhetően egyrészt nagyon jól termeli a hőt és viszonylag sokáig, akár 2-3 órán keresztül is ég, másrészt a füst- és szagkibocsátása minimális, valamint hulladékot sem igazán termel.

A begyújtása leegyszerűsíthető a HANDY TOOL névre keresztelt, légáramlás szabályozására szolgáló grillgyújtó kémény segítségével. Ezen szellőzőnyílások találhatóak, melyeket a belső térben elhelyezett tároló elforgatásával lehet nyitni vagy zárni.

Amennyiben neked sincs túl nagy területed egy robosztus grillsütő elhelyezésére, de nem akarsz lemondani a grillezésről, szerezd be a saját OFYR TABL’O készülékedet a Grillplaza.hu-tól!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online