Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői kkv-k is pályázhatnak hatékonyságuk növelésére

2020-05-16 10:27:33

A gazdaságvédelmi akcióterv keretében új pályázati felhívás jelent meg a mikro-, kis- és középvállalkozások (kkv) támogatására 18,8 milliárd forintos keretösszeggel, amire Budapestről és Pest megyéből, így Gödöllőről is lehet pályázni – olvasható a pestmegye.hu oldalon.

A pályázatra minden budapesti, vagy Pest megyei székhellyel és legalább 1 teljes év lezárt üzleti évvel rendelkező kkv jelentkezhet, akiknek a 2020. áprilisi átlagos statisztikai állományi létszáma eléri az 5 főt. A támogatási kérelmeket május 29-én 9 órától november 2-án 12 óráig lehet benyújtani.

A támogatási konstrukció a vállalkozások hatékonyságának növelését, a munkahelyek megtartását és új munkahelyek teremtését segíti.
A konstrukció magyar, high-tech és zöld, ugyanis döntő többségében magyar tulajdonú vállalkozásokat támogatnak abban, hogy csúcstechnológiájúvá és energiahatékonyabbá, zöldebbé váljanak. Az ide kattintva elérhető kiírás eltér az eddigiektől, mert egységes pályázati konstrukció keretében lehet jelentkezni olyan célokra, amik a vállalkozások hatékonyságát növelik.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online