Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gyereket a magasba! Gödöllőn is!

2020-04-28 09:57:55

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2020-ban is megrendezi nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérletét, ami azonban a koronavírus okozta korlátozások miatt ezúttal a virtuális térbe költözik.

Tavaly több mint tízezer gyereket emeltek magasba szüleik egyszerre az ország 25 városában és több határon túli településen, családi napok, gyerekrendezvények keretében. Ezzel mutatták meg, hogy a gyerek a legnagyobb értékünk és örömforrásunk, és azt is, hogy családban élni jó dolog.

A mozgalom illetékesei most is nagy gyerekemelésre hívnak minden szülőt, ám ezúttal kizárólag az online térben lehetnek együtt a résztvevők.
Április 29-én, szerdán 11 órakor
tarts velünk, emelj otthon! Varázsolj mosolyt a nagyszülők, rokonok, barátok arcára, akik nem lehetnek most veletek! Otthon emel az egész ország: gyereket a magasba!

A gödöllői és isaszegi illetékességű résztvevőktől azt kérik, hogy fotózzák le az eseményt és küldjék meg fotóikat erre az email-címre, hogy a beérkezett képekből egy óriási kollázs készülhessen.Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online