Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői csatlakozókat várnak A legszebb konyhakertek programhoz

2020-04-12 11:26:40

Sári Kovács Szilvia ötletgazda, Karcag város alpolgármestere idén is a Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos programban való részvételre hívja fel hazánk valamennyi településének önkormányzatát, civil szervezeteit, egyesületeit.

„A legszebb konyhakertek” mottóval meghirdetett kezdeményezés célja a helyi versenyek lefolytatásával összegyűjteni azokat a kertművelőket, akik gondosan, szeretettel művelik kertjeiket, és még e tudáskincs birtokában vannak. Őrzik mindazt, amit nagyszüleiktől tanultak, vagy olyan saját módszereket alkalmaznak, amivel egészséges zöldséget-gyümölcsöt termelnek.
Ugyancsak fontos, hogy a kertművelők munkája a versenynek köszönhetően kapjon kellő elismerést, és példájuk nyomán minél többen műveljenek konyhakertet, hiszen így az évszázadok során összegyűlt tudás, tapasztalat tovább öröklődhet a generációk között.

Az országos kezdeményezéshez Gödöllőről a Seholország Egyesület csatlakozott, amelynek illetékesei konyhakerttel rendelkező kertművelők és közösségek jelentkezését várják az ide kattintva olvasható felhívásban közzétett elérhetőségeken.  


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online