Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Fonogram-díjat nyert a gödöllői Cimbaliband és Danics Dóra IRAM című albuma

2020-04-06 10:05:04

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége (MAHASZ) által meghirdetett eseményen tizenkettő plusz egy hazai és hat külföldi kategóriában adták át a szakmai zsűri által odaítélt 2020-as Fonogram-díjakat, a koronavírus-járvány miatt ezúttal virtuálisan. A győzteseket online videókban jelentették be április 4-én.
Az év hazai kortárs szórakoztatózenei albuma vagy hangfelvétele díjban a Cimbaliband és Danics Dóra – Iram (kiadó: Fonó Budai Zeneház) című albuma részesült.


További hír a gödöllői kötődésű, a helyi önkormányzat által idén 600 ezer forinttal (a vészköltségvetés elfogadása után 500 ezer forinttal) támogatni tervezett zenei formációval kapcsolatosan, hogy a karantén idején sem áll le az élet, és a zenekar tagjai bíznak abban, hogy mielőbb újra indul a kulturális pezsgés hazánkban. Ezért online, videóchat próbákat tartanak, legújabb Gipsy Fushion lemezükre, ami szintén a Fonó Budai Zeneház gondozásában fog megjelenni az ősz folyamán, és az európai cigányzene a fő témája. Mivel eredetileg júniusra tervezték a megjelenést és a lemezbemutatót, ezért úgy döntöttek, hogy jövő hét közepétől négynaponta feltöltenek egy dalt az új korongról a Cimbaliband Youtube-csatornájára, ahol a banda közönsége a hivatalos megjelenés előtt meghallgathatja a Gipsy Fushion lemezt! A videók érdekessége, hogy azokat a zenekar tagjai egyenként rögzítették saját otthonukban az online próbák folyamán.

Kapcsolódó cikk: Fonogram-díjas lett a gödöllői Asphalt Horsemen


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online