Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mi lenne, ha Gödöllő követné a hatvani példát?

2020-03-21 10:36:29

Hatvan városa 18 millió forintot ajánl fel a településen lévő kórháznak, hogy koronavírus-gyorsteszteket és az azokat elemző gépeket tudjon vásárolni – olvasható a hatvanihirlap.hu oldalon. Horváth Richárd polgármester azt mondta: a járvány napról napra terjed ezért létkérdés, hogy a szakemberek szűrni tudják a fertőzötteket. Hozzátette: már korábban felkészültek arra, ha kell, akkor a költségvetésből átcsoportosítanak összegeket a védekezésre.
– A hatvaniak egészségének a védelme számunkra mindenek felett áll, ezért mindent megteszünk. Kérem, vegyék komolyan a védelmi intézkedéseket! Maradjanak otthon! Vigyázzunk egymásra! – nyilatkozta a hatvani polgármester.

Mit lehet ehhez hozzáfűzni? Hirtelen sok mindenre gondolhat az emberfia. A magunk részéről csak annyit tennénk hozzá: Hatvan és Gödöllő távolsága légvonalban 25 kilométer. Közúton ennél 3 kilométerrel több. Autóval 70 km/órás átlagsebesség mellett 24 perc, kerékpárral 20 km/órás átlagsebességgel tekerve 1 óra 24 perc, futva 8 km/órás átlaggal haladva 3 óra 30 perc, míg gyalog 5 km/órás átlagsebességet tartva 5 óra 36 perc...


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online