Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Forradalmi újdonság: fahatású acélkerítés

2020-03-18 16:26:21

Egy háztulajdonos életében egy tavaszi hétvége, de sokszor még a nyári, szabadságos napok is egyet jelentenek a ház körüli munkák elvégzésével. Az épület karbantartása mellett a kert, az udvar gondozása is nagy feladatot ró a tulajdonosokra. A kertes házak nélkülözhetetlen eleme a kerítés, amely akár folyamatos karbantartást is igényelhet. Ha egyszerű és költséghatékony megoldást keres, és búcsút intene a rendszeres kerítés gondozásnak, akkor a fahatású acélkerítést Önnek találták ki!

Az acél ereje és szépsége

A Nívó Kerítés kínálatában acél és alumínium megoldások közül választhatunk. A fahatású acélkerítés ötvözi a fa szépségét az acél tartósságával. A fémlécek a különleges, réteges felületkezelésnek köszönhetően rendkívül stapabírók. Az elemek ellenállóak a napsugárzás káros hatásaival szemben, és a nedvesség sem kezdi ki szerkezetüket, és színűket is hosszú évtizedekre megtartják. A fémlécek gondozásmentesek, nem kell csiszolással, festéssel bajlódni, hiszen a kerítés az évek múlásával is eredeti fényében ragyog. A stabil kivitelnek köszönhetően a viharos erejű szél sem bontja meg a kerítést.

Amennyiben nem csak a weboldalon található információk alapján szeretne dönteni, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a gyártó munkatársaival! Ezt megteheti a honlapon található e-mailes vagy telefon elérhetőségeken, illetve a nagytarcsai és debreceni bemutatóteremben személyesen is tájékozódhat.


Egyedi kerítés

A fém kerítéslécek már meglévő kerítés felújítását és új kerítésrendszer kialakítását is lehetővé teszik. Az elemek meglévő keretre, illetve a gyártó keretrendszerére is rögzíthetők. A rögzítési technológia fúrásmentes, klikkes megoldással gyorsan és könnyedén felrakhatók a lécek.

Az acéllécek 3 méter hosszúságig és 10,5 cm szélességben, a kívánt méretben rendelhetők. Az egyedi méret mellett számos homogén és fahatású színből választhatjuk ki a mindkét oldalon színezett kerítéselemeket.

Higgyen a szemének!

A monitorok beállításai különbözőek lehetnek, ezért is érdemes személyesen meggyőződni a választott színről, mintáról. Lehetőségünk van arra is, hogy ne csak a színmintákat, hanem már megvalósult kerítésrendszereket is lássunk. A lécek akár vízszintesen, függőleges is felrakhatók, és sorolt elrendezéssel a be- és kilátást is meggátolják. Arról, hogy milyen hatása van a hézagos, illetve szoros kerítéselemeknek, szintén benyomást szerezhetünk a forrás helyszíneken.

A honlapon lajstromba vett referencia helyek azt a célt szolgálják, hogy a leendő megrendelők használatban is lássák az elkészült kerítéseket. A cég ügyfelei hozzájárultak ahhoz, hogy címük megadásával lehetővé tegyék a személyes tapasztalást: az adott helyre, egyedi méretben és színben készült kerítés miként mutat valós környezetben. Bábolnától Zalaegerszegig, több helyszínen is megtekinthetjük a már telepített kerítéseket.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online