Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kedvező árfekvésű whisky fajták ajándékozáshoz

2020-03-16 16:53:22

Whiskyt szeretnénk ajándékozni, ugyanakkor korlátozottak ehhez az anyagi kereteink? A cikkben nyolc és tizenhárom ezer forinti összeghatárban gyűjtöttük össze azokat a kifogástalan minőségű italokat, amik nagyszerű választást jelenthetnek bármilyen ünnepi alkalomhoz.

Canadian Club 12 Years Whisky

Hogyha az ajándékozott kifejezetten rajong a kanadai whiskykre jellemző ízvilágért, akkor a tizenkét éven át érlelt Canadian Club 12 Years Whisky kitűnő választást kínál ár-érték arányban. Könnyed és lekerekített zamat, emellett pedig tökéletesen kiegyensúlyozott aroma jellemzi, benne gyümölcsös és krémes jegyekkel.

Monkey Shoulder Whisky

A skót Highland régióban készül ez a hamisítatlan kiválóság, kifinomult karakterrel. Nyerő választás lehet, ha nem teljesen ismerjük az ajándékozott ízlését. Merthogy a Monkey Shoulder Whisky arany középútnak számít a füstös, illetve az édesen fűszeres irányvonalak között.

Maker’s Mark Whiskey

Nagyszerű belépőt kínál a bourbonok világába, a könnyed és lágy ízeit pedig önmagában is fenséges élmény lesz megtapasztalni. A palackját ráadásul egyedi, kézzel készített viasz díszíti, szóval nemcsak az üveg beltartalma, hanem a külalakja ér fel egy remekművel.

Connemara Irish Peated Whiskey

Ismét egy olyan whiskey, ami meg tudja testesíteni a tökéletes pontot az édesen áradó vaníliás gyümölcsösség, illetve a skót whiskeyk sajátjának számító füstösség között. A hagyományos ír változatokhoz képest az is különlegesség, hogy háromszoros desztillálási eljárása helyett mindössze kétszer párolják le.
Érdemes körülnézni az iDrinks-nél kapható akciós termékek között, további finomságokra bukkanhatunk!

Writer’s Tears Copper Pot Whiskey

Ez lehet a klasszikus belépő az ír whiskyk világába, elvégre bársonyosan könnyű ízélményt kínál. Sokak egyöntetű vélekedése szerint a Writer’s Tears Copper Pot Whiskey a legjobb ír whiskeynek számít.

Glenfiddich 12 Years Whisky

Egy 12 éven át érlelt, testesebb darabnak számít, ami akár ideális belépőnek is számíthat a single maltok világa iránt érdeklődőknek. Az biztos, hogy a Glenfiddich 12 Years Whisky ajándékozottja mindig jó szívvel gondol majd ránk.


Nikka Days Whisky

Kár volna tagadni, hogy Japánban is egyre inkább figyelemre méltó eredményeket produkálnak a whisky gyártás terén. A fehér és narancsos ízek, valamint kellemes füstösség egyaránt rabul ejthet minket, ha lesz szerencsénk megkóstolni a Nikka Days Whiskyt.

The Irishman Single Malt Whiskey

Az ír single maltok között az egyik leginkább különlegesnek számító változat. Páratlan gyümölcsös ízvilág, kellemes lecsengés, itt-ott pedig müzlit, kekszet, kakaót és sárgabarackot is érezhetünk a The Irishman Single Malt Whiskey kapcsán. Nem kérdés, hogy tökéletes ajándéknak számít.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online