Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Koronavírus-helyzet: mi az, ami elmarad Gödöllőn?

2020-03-11 11:21:14

Március 11-én, a kora délutáni órákban – megfogadva az operatív törzs javaslatát – éjféltől életbe lépő rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet rendelt el a kormány a koronavírus csoportos terjedésének megfékezése érdekében. Az egyelőre határozatlan időre szóló intézkedés – mások mellett – az egyetemi intézmények látogatási tilalmára (távoktatás bevezetése), a 100 főnél nagyobb zárt terű (beltéri) és az 500 főnél nagyobb szabadtéri (kültéri) rendezvények megtartásának tiltására vonatkozik.

A város honlapján megjelent információ szerint – a Dunakeszi Tankerületi Központ által a kialakult koronavírus-helyzettel kapcsolatosan kiadott intézkedés következtében – biztosan elmarad a március 14-ére tervezett fáklyás felvonulás.

Ugyancsak elmarad a március 15-én délelőttre meghirdetett ünnepi műsor, valamint az azt követően tervezett koszorúzás és lovas felvonulás is. Nem tartják meg március 15-én a Gödöllő Városért díj átadását a Művészetek Háza színháztermében.
Túlmenően, bizonytalan ideig elmaradnak a Grassalkovich-kastélyban, a Művészetek Háza Gödöllő épületében, illetve a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ Dózsa György úti létesítményében a kulturális rendezvények, színházi előadások.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online