Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A rendezvényhelyszín kiválasztásának szempontjai

2020-02-16 11:36:52

Egy vállalat életében időről időre előfordul, hogy céges rendezvényeket kell tartania. Teljesen mindegy, hogy csapatépítőt, éves karácsonyi bulit, vagy üzleti partnerekkel való találkozót tervezünk, ilyenkor érdemes külsős helyszínt választani. Hiszen teljesen más hangulatban telhetnek ezek az események, mint az iroda falai között.

A rendezvényhelyszín kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Részben ezen múlik az esemény sikeressége, épp ezért egyáltalán nem mindegy, milyen vendéglátóhelyet választunk. Ahhoz viszont, hogy megtaláljuk a lehető legjobb helyszínt, pontosan tisztában kell lennünk a rendezvény típusával. Ezen kívül pedig elég időt kell hagynunk a szervezésre is.

Alapvető dolgok
Az első dolog, amit a rendezvényhelyszín kiválasztásánál figyelembe kell vennünk, az a rendezvény létszáma és időtartama. Sok múlhat azon, hogy egy néhány órás, pár fős eseményhez keressük a megfelelő helyszínt, vagy akár egy egész hétvégés, több száz fős konferenciához.

Fontos, hogy maga a helyszín jól megközelíthető legyen. Nem érdemes a város szélén lévő helyszíneket választani, hiszen a résztvevők számára gürc lehet az odajutás. A legjobb, ha olyan központi területet választunk, amely tömegközlekedéssel, de autóval is kényelmesen megközelíthető. Így máris sokat tettünk azért, hogy vendégeink komfortosabban érezzék magukat.

A költségvetés is sokat nyom a latba. Ha szoros a költségvetés, nem érdemes a legdíszesebb belvárosi vendéglátóhelyeken foglalni, hiszen kellemetlen perceket okozhatunk magunknak, illetve a cégvezetőknek is. Ha viszont van rá lehetőség, akkor szánjunk rá egy nagyobb összeget, megéri a befektetés.


Ami különlegessé teheti a rendezvényt

Az alapvető elvárások mellett vannak olyan plusz tényezők, amik emelhetik az este fényét. Ilyen például a kibérelt rendezvényterem állapota, berendezése, felszereltsége.

A Mimama Konyhájánál klimatizált termekben várják a hozzájuk látógató vendégeket. A rendezvényteremben biztosítanak internetkapcsolatot, laptopokat, flipchart táblát, mikrofont, hangtechnikát. Így valóban ideális választás munkahelyi rendezvényekhez.

Sokat dob a rendezvényen az is, ha a helyszínen alkalmazkodnak az egyedi igényekhez is. Például a terem elrendezése vagy berendezése során mutatott segítségnyújtás kiváló alapot biztosíthat a későbbi jó üzleti kapcsolat fenntartásához.

A hely hangulata pluszpont
Az már tényleg csak hab a tortán, ha a rendezvényen barátságos, segítőkész dolgozók segítik a rendezvény sikeres lebonyolítását. Ha azt érezzük, hogy a vendéglátóhelyen arra törekednek, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendezvényből, akkor sokkal szívesebben fogjuk egy következő alkalommal is az adott helyet választani.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online